Piedāvāja lieliska iespēja iegādāties trīsistabu dzīvokli, plašu, gaišu un ļoti siltu. Reta iespēja kad tiešām var iegādāties kvalitatīvi...

Добавлено: 22 февраля 2021, Номер: 21652, Рига
92 000€
Адрес: Рига, район Золитуде , Anniņmuižas iela 4 показать на карте
Категория:
Квартиры
Количество комнат:
Общая площадь: 71 м2
Этаж:
Этажность дома: 16 
Тип дома: Панельный 
Цена:
92 000€
Piedāvāja lieliska iespēja iegādāties trīsistabu dzīvokli, plašu, gaišu un ļoti siltu. Reta iespēja kad tiešām var iegādāties kvalitatīvi izremontētu īpašumu, kur nav jāiegulda ne cents. Māja celta 1989. gadā. Īpašums atrodas Zolitūdē, bet nav tieši pašā centrā, jo pastaigas attālumā ir gan Šampēteris, gan Imanta, kā arī Āgenskalna priedes, Iļģuciems - viss rokas stiepiena attālumā.

Perfekts plānojums - visas trīs istabas ir izolētas, kā arī virtuve. Viesistabā ir sekcija kā arī galdiņš, kas var palikt jaunākiem īpašniekiem, bet ja nepieciešams var arī izvest. Virtuvē ir plaša kur noteikti var brīvdienu rītos ģimene skaisti brokastot pie galda visi kopā. Ir iebūvēta virtuves iekārta, kā arī viss ir kvalitatīvi taisīts. Vannasistaba ir atdalīta no WC. Vannasistaba ir vanna, veļasmašīna, izlietne. Plašs liels priekšnams kur ir iebūvēti sienas skapji.

Balkons kurš nav aizstiklots un par kuru paveras skats uz Anniņmuižas parku.

Īpašumā ir veikts remonts, viss ir taisīt kā priekš sevis, no kvalitatīviem materiāliem. Visās istabās ir masīvkoka parketa grīdas. Virtuvē flīzes.

Pieslēgta apsardzes un ugunsdrošības signalizācijas. Mājas ārdurvis ir ar koda atslēgu un namruni. Jauna elektroinstalācija. Apkure ir regulējama, kas ir liels pluss.

Zeme ir īpašumā.

Mājā ir divi lifti - viens priekš pasažieriem un otrs kur var iebraukt gan ar bērnu ratiņiem, gan velosipēdu utt.

Perfekta infrastruktūra - sabiedriskais transports visu veidi. T/C Rimi, Maxima, Mego, Sky atvērsies arī Lidl, kā arī skaistumkopšanas saloni, veselības centri, skolas, bērnudārzi, peldbaseins, Volvo centrs. Ar automašīnu 10 minūtes līdz Jūrmalai, 5min līdz lidostai "Rīga". Pie mājas ir iespēja novietot bezmaksas automašīnu, bet ir iespēja arī autostāvvietā novietot.

Skaista, zaļa apkārtne kur var doties skaistās pastaigās uz Anniņmuižas mežu.

Sazinies ar mums un dodies apskatīt savas jaunās mājās.

Автор объявления

Поделиться
289 просмотров объявления
1 из них сегодня