One size silta cepure ar LED gaismu ar 3 apgaismojuma līmeņiem black (P22663) USB uzlāde UNIVERSĀLĀ CEPURE - ideāli piemērota jebkuram rudens ...

Добавлено: 18 сентября 2024, Номер: 43505, Рига
13,90€
Категория:
Головные уборы
Марка: P22663 
Размер: Uni 
Состояние: Новое 
Цена:
13,90€
One size silta cepure ar LED gaismu ar 3 apgaismojuma līmeņiem black (P22663) USB uzlāde

UNIVERSĀLĀ CEPURE - ideāli piemērota jebkuram rudens vai ziemas stilam. Cepure labi pieguļ un regulējama, pagriežot uz āru. Tas ir piemērots gan sievietēm, gan vīriešiem, bērniem un pieaugušajiem.

DIVSLĀŅA / POLSTĒTA - cepuri var valkāt gan ziemā, gan vēsākās dienās pavasarī un rudenī, padarot to daudzpusīgāku. Ērta cepure nodrošina valkāšanas komfortu un pasargā galvu no aukstuma un vēja.

3 APGAISMOJUMA FUNKCIJAS + UZLĀDE CAUR USB – cepurē iebūvēts LED lukturītis. Iedegas 3 režīmos: 100% nepārtraukta gaisma, 50% nepārtraukta gaisma un stroboskops. Lukturis ir noņemams, ļoti labs risinājums mazgāšanai un lādēšanai. Lai uzlādētu lukturīti, vienkārši noņemiet to, atvienojiet vāciņu un pievienojiet to USB portam.

PLAŠS PIELIETOJUMU KLĀSTS – cepure piemērota gan sievietēm, gan vīriešiem. Bērniem un pieaugušajiem. Tajā varat skriet, braukt ar velosipēdu, staigāt un strādāt. Izmantojot lukturīti, jūs esat redzams no tālienes!

SPECIFIKĀCIJA
melna krāsa
izmērs: universāls (staipīgs)
USB uzlādes indikators: jā
lampas noņemšanas iespēja: jā
cepure ir mazgājama: jā (iepriekš izņemot lukturi)
izmēri: 20x21 cm
svars: 90 g
iepakojuma svars: 94 g

Автор объявления

Поделиться
19 просмотров объявления
2 из них сегодня

Другие похожие объявления

Головные уборы / Продам 26 ноября 2023, Рига
9€
Головные уборы / Продам 12 сентября 2023, Рига, Пурвциемс
15€