Termometrs grilam un kūpinātavai (P1881) IZTURĪGS - tas ir izgatavots no augstas kvalitātes nerūsējošā tērauda, kas ir īpaši ciets un izturīgs...

Добавлено: 5 июля 2023, Номер: 35540, Рига
5€
Категория:
Посуда, кухонная утварь
Состояние: Новое 
Цена:
5€
Termometrs grilam un kūpinātavai (P1881)

IZTURĪGS - tas ir izgatavots no augstas kvalitātes nerūsējošā tērauda, kas ir īpaši ciets un izturīgs pret augstām temperatūrām. Kūpinātavas/grila termometrs noderēs gan tiešai, gan netiešai temperatūras mērīšanai. Izgatavots no augstas kvalitātes, karstumizturīga nerūsējošā tērauda.

LIELS TEMPERATŪRAS DIAPAZONS - termometrs darbojas temperatūras diapazonā no 0°C līdz + 250°C, kas ļauj perfekti kontrolēt gan kūpinot, gan grilējot. Kļūdu pielaide ir apm. +/- 1 ° C, kas garantē pilnīgu kontroli pār temperatūru grila/kūpinātavas iekšpusē.

ANALOGAIS - lielisks analogais termometrs. Komplektā ietilpst vāciņš zondes paslēpšanai, ko var izmantot arī tās atbalstam - tam ir praktisks "klips" kā pildspalvā.

LIELA CIPARNĪCA - termometram ir liela ciparnīca, pateicoties kurai temperatūras rādījums ir viegli salasāms. Tas parāda simbolus un marķieri sarkanā krāsā, maksimālo temperatūru, kāda ēdienam jāsasniedz.

SPECIFIKĀCIJA
temperatūras diapazons: no 0 ° C līdz + 250 ° C
kļūdu pielaide: līdz apm. +/- 1 °C
izmēri (augstums / platums): 5 / 7.5 cm
svars iepakojumā: 40 g

Ikviens, kurš kaut reizi ir grilējis vai kūpinājis, ļoti labi zina, ka ļoti svarīgs punkts šajā darbībā ir temperatūras kontrole. Pārāk zema temperatūra padarīs produktus neapstrādātus – pārāk augsta temperatūra var izraisīt pārtikas piedegšanu. Temperatūras mērīšana "ar aci" ir diezgan sarežģīta, tāpēc ikvienam, kurš vēlas pilnībā kontrolēt kūpināšanas vai grilēšanas procesu, ir jāiegādājas īpašs grila/kūpinātavas termometrs.

Автор объявления

Поделиться
242 просмотра объявления
2 из них сегодня

Другие похожие объявления

Посуда, кухонная утварь / Продам 24 апреля, Рига, Дарзциемс
14€
Посуда, кухонная утварь / Продам 21 апреля, Рига, Саркандаугава
70€
Посуда, кухонная утварь / Продам 31 августа 2023, Лиепая
10€