Velosipēda sēdeklis melns (5053) Komforts, braucot ar velosipēdu, ir ļoti svarīgs, īpaši, ja braucat daudz un bieži. Un neērti velosipēda ...

Добавлено: 1 августа 2023, Номер: 35994, Рига
17€
Категория:
Велосипеды
Вид: Спортивные 
Марка: Другое 
Состояние: Новое 
Цена:
17€
Velosipēda sēdeklis melns (5053)

Komforts, braucot ar velosipēdu, ir ļoti svarīgs, īpaši, ja braucat daudz un bieži. Un neērti velosipēda sēdekļi var efektīvi atturēt jūs no regulāras riteņbraukšanas. Tāpēc ir vērts ieguldīt labā aprīkojumā, kas nodrošinās, ka katrs brauciens ir tīrs prieks!

L-BRNO velosēdekļis ir lieliska komforta un funkcionalitātes kombinācija. Putu pildījums ir ideāls kompromiss jebkura velosipēdista ķermenim. Pildījums nav ne pārāk mīksts, ne pārāk ciets - tas ir tieši piemērots! Pārdomāts dizains, lai maksimāli palielinātu braukšanas kvalitāti!

Sēdekļa šaurais un iegarenais dizains ir lieliski piemērots sporta velobraucieniem. Tas atvieglo pozīcijas maiņu un ietekmē vadāmību ekstrēmas braukšanas laikā.

Anatomiskais izgriezums centrālajā daļā samazina spiedienu ilga brauciena laikā. Un putu polsterējums nodrošina izcilu braukšanas komfortu pat garākos braucienos.

Sēdeklim ir mazs svars, tāpēc tas neuzliek velosipēdam papildu svaru un to augšējo materiālu var viegli notīrīt.

Galvenās produkta īpašības:
Putu pildījums
Caurums vidusdaļā
Izturīgs stiprinājums
Sievietēm un vīriešiem

Visas sastāvdaļas ir pārdomāti izstrādātas, lai katrs velobrauciens būtu tīrs prieks! Un visi izmantotie materiāli ir kvalitatīvi, lai velosēdekļis kalpotu pēc iespējas vairāk kilometru!

Izmēri:
sēdeklis: 30 cmx17.5 cmx10 cm
Iepakojumā: 35 cmx30 cmx10 cm

Автор объявления

Поделиться
109 просмотров объявления
2 из них сегодня

Другие похожие объявления