VOMER - Lauksaimnicecības tehnika Mēs piedāvājam labāko lauksaimniecības tehniku un traktoru nomā. Piedāvājam arī tehnikas apkalpošanu un ...

Добавлено: 4 июня 2019, Номер: 5885, Марупский край
1 000€
Цена:
1 000€
VOMER - Lauksaimnicecības tehnika

Mēs piedāvājam labāko lauksaimniecības tehniku un traktoru nomā. Piedāvājam arī tehnikas apkalpošanu un rezerves daļu piegādi. Pie mums iespējams arī iegādāties mazlietotu.

Mums ir uzkrāta ļoti liela pieredze traktortehnikas tirdzniecībā un remontā, kura rodas darot. Ar mūsu pieredzi un rezultātiem ir gandarītas Latvijā esošās biogāzes stacijas un lauksaimniecības. Veicam visa veida traktoru remonta darbus Valtra / Valmet, Fendt, Massey Ferguson, Claas, Arbos un citiem traktoriem! Piegādājam visa veida rezerves daļas dažādām traktora un lauksaimniecības tehnikām.

Mēs strādājam ar ļoti augstas kvalitātes produktiem, kas atbilst katra lauksaimnieka vajadzībām. Katrs projekts, katrs darbs ir ar individuālu pieeju un atbildību, kas veicina augstu kvalitātes funkciju.

Mēs katrs esam ļoti spēcīgas personības, bet vēl jo stiprāki esam vienotā komandā. Mūsu komanda darbojas kā mehānisms, katrs veic savu darbu, savā sfēras lauciņā, tādējādi veicamie darbi risinās daudz ātrāk un daudz kvalitatīvāk!

vomer.eu/

Автор объявления

Поделиться
572 просмотра объявления
2 из них сегодня