Pārdodam zemes gabalu Līvānos platība 2106 m², izmantošanas mērķis rūpniecības un ražošanas apbūve. Iežogota teritorija. Ir pieejamas visas...

Добавлено: 15 марта 2024, Номер: 40559, Ливаны
25 000€
Адрес: Ливаны , Meža iela 15 показать на карте
Категория:
Земельные участки
Площадь участка: 2106 м2
Тип: Промназначение 
Цена:
25 000€
Pārdodam zemes gabalu Līvānos platība 2106 m², izmantošanas mērķis rūpniecības un ražošanas apbūve. Iežogota teritorija. Ir pieejamas visas pilsētas komunikācijas – elektrība, kanalizācija, ūdens. Attīstīta infrastruktūra, netālu veikali, pašvaldības iestādes. Īpašums bez parādiem un apgrūtinājumiem. Zemesgrāmata. Ir iespēja iegādāties uz nomaksu, vairāk informācijas telefoniski vai klātienē.

Продаем земельный участок в Ливанах, площадью 2106 м², цель использования – промышленное и производственное строительство. Огороженная территория. Имеются все городские коммуникации – электричество, канализация, вода. Развитая инфраструктура, рядом магазины, муниципальные учреждения. Недвижимость без долгов и обременений. Земельная книга. Возможна покупка в рассрочку, более подробная информация по телефону или при личной встрече.

We are selling a plot of land in Livani, area 2106 m², the purpose of use is industrial and production construction. Fenced area. All city communications are available - electricity, sewage, water. Developed infrastructure, nearby shops, municipal institutions. Property free of debts and encumbrances. Land register. It is possible to buy on installments, more information by phone or in person.

Автор объявления

Lets Real Estate Group ir nekustamā īpašuma starpniecības pakalpojumu kompānija Latvijā. Mēs profesi ...
onāli strādājam mūsu klientu interesēs jau vairāk kā 10 gadus. Un pateicoties veiksmīgai ilggadējai sadarbībai ar vadošajiem nekustamo īpašumu portāliem Eiropā un NVS valstīs mūs atpazīst arī globāli. Neatkarīgi no tā vai plānojat pārdot vai iegādāties nekustamo īpašumu, īzīrēt vai nomāt mēs palīdzēsim to profesionāli, droši, caurskatāmi un izdevīgi īstenot no starta līdz finišam! Mūsu sadarbības partneri (nekustamo īpašumu vērtētāji, bankas, juristi, u.c. ). ...
Рига, Dzelzavas iela, 13
Показать на карте
Lets Real Estate Group
Поделиться
74 просмотра объявления
2 из них сегодня