SIA "Mebelat" ir mēbeļu ražošanas uzņēmums, ar vairāk kā 17 gadu pieredzi. Uzņēmums nodrošina pilna cikla pakalpojumus: mēbeļu projektēšanā.

Добавлено: 7 ноября 2019, Номер: 9538, Лимбажи
Категория:
Производство, энергетика
Компания: Mebelat SIA 
Условия работы: Рабочие дни 
Образование: Среднее специальное 
Знание языков: Латышский, Русский 
SIA "Mebelat" ir mēbeļu ražošanas uzņēmums, ar vairāk kā 17 gadu pieredzi. Uzņēmums nodrošina pilna cikla pakalpojumus: mēbeļu projektēšanā (standarta, gan pēc individuāla pasūtījuma), to ražošana un montāža. Lepojamies ar vietējiem un starptautiskajiem realizētajiem projektiem. Paplašinot uzņēmējdarbību, kolektīvam tiek aicināti darbā sekojoši speciālisti:
Metinātāju - Atslēdznieku/ci

Prasības un galvenie pienākumi: prast sagatavot metināmās detaļas, lasīt minēto savienojumu un konstrukciju rasējumus un strādāt ar metināšanas procedūru instrukcijām. Jānodrošina: Dažādu komponentu metināšana. Jāņem vērā: darbs būs saistīts ar smagumu celšanu.
Prasības pretendentiem: Darba pieredze līdzvērtīgā amatā; Vēlama atbilstoša izglītība; Vēlme strādāt  un paaugstināt kvalifikāciju; Precizitāte un augsta atbildības sajūta.

Mēs piedāvājam: Darba samaksu 5.00EUR stundas likme – bruto (pirms nodokļu nomaksas); Sociālās garantijas; Darba izpildei nepieciešamo apmācību; Dinamisku darbu ražošanas uzņēmumā; Darba vieta: Limbaži, Rūpniecības iela1

CV lūdzam sūtī uz e-pastu

* Piesakoties darbam, piekrītu savu personas datu apstrādei ar nolūku tos izmantot personāla atlases procesā. Pieteikumā / CV norādītie dati tiek saglabāti tik ilgi, kamēr ir aktuāla personāla atlase uz piedāvāto vakanci. Lūgums ņemt vērā, ka sazināsimies tikai ar tiem kandidātiem, kuri tiks aicināti uz darba pārrunām.

Автор объявления

Поделиться
612 просмотров объявления
1 из них сегодня

Другие похожие объявления

Производство, энергетика / Вакансии 15 апреля, Рига, Вецмилгравис
Производство, энергетика / Вакансии 8 апреля, Рига, Вецмилгравис