Hausbota pludi. Pontoni, kas piemēroti peldošām mājām, izklaides kuģiem un darba laivām, tieši no primārā ražotāja UAB "Rotoplius", kas ...

Добавлено: 6 мая 2024, Номер: 41562, Лиепая
295€
Цена:
295€
Hausbota pludi.

Pontoni, kas piemēroti peldošām mājām, izklaides kuģiem un darba laivām, tieši no primārā ražotāja UAB "Rotoplius", kas atrodas Lietuvā, ES. Mēs specializējamies pontonu ražošanā, kas pildīti ar EPS putām un konstrukcijas elementiem jūsu projektam uz ūdens.


HB sērijas pontoni.
Smagiem projektiem, piemēram, peldošiem mājokļiem, mēs iesakām mūsu HB sērijas peldošos elementus, kur:

- HB-F (560 litri) ir priekšējais elements, 1.25 m garš.
- HB-MID EPS (860 litri) ar EPS putas pildīto kodolu, 1.1 m garš.
- HB-F (560 litri) ir aizmugurējais elements, 1.25 m garš.

- ---
Modulāra sistēma.
Piedāvātās pontonu sistēmas ir modulāras, kur katrs gabals ir neatkarīgs noslēgts tilpums. Pievienojot šos modulāros pontonus vienu pie otra, jūs varat uzbūvēt katamarānu vai trimarānu korpusus jebkurā vēlamajā garumā, lai atbalstītu nepieciešamo svaru. Modulāritāte paaugstina peldošās struktūras drošību, nodrošinot, ka jebkuri bojājumi ir lokalizēti skartajā tilpumā. Šos elementus var aizstāt ar jaunu elementu, neveicot lielus remontdarbus.

- ---
Ārējais apvalks.
Mūsu pontoniem ir biezi, stingri un blīvi polietilēna apvalki. Mēs rūpīgi izvēlamies materiālus no uzticamiem neapstrādāta PE piegādātājiem apvalkam, nodrošinot uzticamas īpašības:

- UV12+ izturības klase pret UV stariem.
- Augsta materiālu degradācijas aizsardzība pret ūdens ceļu piesārņotājiem.
- Saglabā stingrību augstās temperatūrās.
- Labi iztur zem ūdens sasalšanas temperatūras, nesakrītot.
- Virsma nerūsē. Nepieciešama minimāla uzturēšana.

- ---
EPS putas kodols.
Galvenie peldošie elementi ir pilnībā piepildīti ar blīvu 19 kg/m³ (EPS 100+) slēgtu šūnu putas kodolu. Šis putas kodols novērš applūšanu un peldošās spējas zudumu gadījumā, ja pontons tiek caurdurts, vēl vairāk uzlabojot mūsu modulāro pontonu drošību. Mēs apvienojam EPS putas, izmantojot siltumu (ne līmi), radot spēcīgu, vieglu un slēgtu šūnu kodolu.

- ---
Pontonu konstrukcijas.
Papildus pontoniem mēs varam ražot un piegādāt pontonu platformas - vieglu alumīnija rāmju konstrukcijas, kas montētas ar mūsu pontoniem, kā arī māju rāmju konstrukcijas. Kopš 2006. gada mēs cieši sadarbojamies ar izklaides laivu ražotājiem, kas ļauj mums piedāvāt tehniskos un ES direktīvu konsultāciju pakalpojumus mūsu klientiem, kuri izmanto mūsu produktus.

- ---
Atbilstība ES izklaides laivu direktīvai un ISO standartiem.
Mūsu peldošie elementi atbilst starptautiskajiem standartiem ISO 12215-3, ISO 11812, ISO 15083. Tādējādi mūsu produkti ir labi piemēroti izklaides laivu būvniecībai saskaņā ar ES direktīvu 2013/53/ES. Tā kā mūsu pontoni ir putas pildīti, tie atbilst direktīvas prasībām par grimšanas riska samazināšanu un tiem nav nepieciešamas sūkņu sistēmas.

- ---
Strādāsim kopā!
UAB "Rotoplius" ražo pontonus kopš 2014. gada, ar daudziem veiksmīgiem projektiem, izmantojot mūsu peldošās sistēmas. Mēs vienmēr esam gatavi dalīties ar savu pieredzi un zināšanām ar potenciālajiem partneriem, tādiem kā jūs. Vai jūs pārstāvat uzņēmumu vai esat privātpersona, mēs priecājamies jūs satikt un palīdzēt jums pabeigt jūsu projektu uz ūdens. Sāksim sarunu!


UAB "Rotoplius"
Edgaras Ribaconka
+37069813161 [RU, LT]

Автор объявления

Поделиться
122 просмотра объявления
2 из них сегодня

Другие похожие объявления

15€
Торг возможен
Другое / Куплю 6 мая 2019, Лиепая
Договорная