Kantiņi SIA Kantiņi dibināts 2003. gadā. Mēs specializējamies dažādu veidu granīta un laukakmens apstrādē un piedāvājam pielāgotus risinājumus...

Добавлено: 1 июля 2019, Номер: 6501, Екабпилс
Договорная
Цена:
Договорная
Kantiņi

SIA Kantiņi dibināts 2003. gadā. Mēs specializējamies dažādu veidu granīta un laukakmens apstrādē un piedāvājam pielāgotus risinājumus kapu labiekārtošanai- kapu apmales, celiņi un kapa pieminekļi. Papildus mēs izstrādājam un sagatavojam arī dažāda veida granīta materiālus celtniecībai, tēlniecībai, interjeram un pieminekļiem. Mēs piedāvājam dažādas izvēles iespējas gan formai, gan krāsai.

Visi darbi tiek veikti mūsu darbnīcā- mūsu darbs sākas ar dizainu un mērījumiem, lai nodrošinātu iedrīgu gala produktu jūsu vēlmēm. Mūsu darbs sastāv no granīta zāģēšanas, pulēšanas, un termiskās apstrādes, kas procesa galā nodrošina raupju, porainu virsmu un aizsardzību no apkārtējās vides. Mūsu piedāvātie granīta izstrādājumi ir pieejami deviņos dažādos toņos, un laukakmens izstrādājumiem iespējamas vēl vairāk variācijas. Kapu apmales un kapa pieminekļi tiek pielāgoti mērījumiem, kas tiek veikti plānotajā atduses vietā.

SIA "Kantiņi" piedāvā akmens apstrādi kapu pieminekļu, soliņu, apmaļu un sētiņu izgatavošanai.
Tāpat arī tiek izgatavota produkcija apdares darbiem celtniecībā – galda virsmas un palodzes, granīta plāksnes grīdai un celiņiem, kamīniem un kāpnēm, kā arī veikti individuālie pasūtījumi.

kantini.lv/

Автор объявления

Поделиться
742 просмотра объявления
1 из них сегодня