Viesu nams Viesu nama teritorijā ir volejbola laukums sportot gribētājiem, grills, āra kamīns (grils, plīts, cepeškrāsns), ugunskura vieta, ...

Добавлено: 1 марта 2020, Номер: 12166, Яунсвирлаукская волость
520€
Торг возможен
Адрес: Яунсвирлаукская волость показать на карте
Цена:
520€
Торг возможен
Viesu nams

Viesu nama teritorijā ir volejbola laukums sportot gribētājiem, grills, āra kamīns (grils, plīts, cepeškrāsns), ugunskura vieta, telts vietas, lielas šūpoles, bērnu laukums un dīķis.

Viesu nama pirmajā stāvā atrodas ar malku kurināma pirts, viesību zāle ar mūzikas centru, karaoki, WiFi, duša, tualetes, virtuve un atpūtas telpa. Otrajā stāvā nakšņošanai paredzētas 3 istabas ar 2 guļvietām un 3 istabas ar papildus guļvietām lielākām kompānijām. Esam parūpējušies arī par segām, spilveniem un gultas veļu.

Varam uzņemt pie sevis no 50-60 personas. Pie mums var svinēt kristības, dzimšanas dienas, vecmeitu un vecpuišu ballītes, kāzas, atkāzas, salidojumus, koorparatīvos pasākumus, orientēšanās un sporta spēles, vasaras sezonā piedāvājam rīkot nometnes.

Sadarbībā ar partneriem nodrošinām arī ēdināšanas pakalpojumus.
Mūsu virtuvē jums ir iespēja pagatavot mielastu gan sev, gan saviem viesiem. Iepriekš vienojoties, klājam arī svētku galdus. Mums ir savi galdauti, trauki un vāzes ziediem.

Автор объявления

Поделиться
608 просмотров объявления
1 из них сегодня