Arhitekts ar pieredzi dzīvojamo un sabiedrisko ēku, kā arī ēku rekonstrukciju projektēšanā, piedāvā izstrādāt skiču projektu vai būvprojektu ...

Pievienots: 26 jūnijs 2022, Numurs: 29251, Ropažu novads
Cenu sarunāsim
Cena:
Cenu sarunāsim
Arhitekts ar pieredzi dzīvojamo un sabiedrisko ēku, kā arī ēku rekonstrukciju projektēšanā, piedāvā izstrādāt skiču projektu vai būvprojektu jūsu savrupmājas, saimniecības ēkas jaunbūvei vai rekonstrukcijai.
Izstrādāju projektus visu veidu ēku būvniecībai vai dzīvokļu rekonstrukcijai, izmantojot Vēdiskās arhitektūras zināšanas. Saskaņā ar šīm zināšanām būvētas un iekārtotas ēkas (īpašumi) būtiski atšķiras no citiem nekustamajiem īpašumiem.
Atšķirība ir pašā svarīgākajā īpašuma aspektā - tā strukturētās enerģijas ietekmē uz ēkas (vai dzīvokļa) iemītnieku dzīvi. Lielākā daļa ēku, kuras būvētas, izmantojot tradicionālu projektēšanas pieeju (metodi), nelabvēlīgi un ļoti nelabvēlīgi ietekmē cilvēku dzīvi.
Izmantojot Vēdiskās arhitektūras zināšanas, ir iespējams izveidot ēku (īpašumu), kura dabiski ģenerē enerģētiski pozitīvu fonu. Šāda dzīves telpa veicina cilvēka apziņas un ķermeņa veselību, veiksmi, labklājību, un citu dzīves aspektu uzlabošanos.
Vēdiskā arhitektūra kā zinātne ir ļoti sena, un tās principi arhitektūras radīšanā tiek izmantoti jau daudzus gadu tūkstošus. Laika pārbaudi iztur tikai tas, kas ir patiess un īsts.
Vēdiskās arhitektūras principu izmantošana nav šķērslis, lai radītu izcilu ēkas arhitektonisko, funkcionālo, interjera un dizaina risinājumu. Tas attiecas arī uz vēlamo arhitektūras vai interjera stilu - tas var būt gan tradicionāls, gan moderns.
Izstrādāju arī telpu interjera un mēbeļu dizaina projektus.

Uldis Beķeris, arhitekts
sthapati.lv

Sludinājuma autors

Dalīties
360 apmeklējumu sludinājumi
0 no tiem šodien