Māja 159, 5M2 labiekārtotā ciematā un labiekārtotu vidi. Privātmāja ir būvēta no Keraterm blokiem b-250mm, uz lentveida pamatiem, siltināta ar...

Pievienots: 20 oktobris 2022, Numurs: 31020, Ropažu novads
145 000€
Par cenu vienosimies
Adrese: Ropažu novads , Indru iela 3, Dzidriņas, Ropažu novads parādīt kartē
Kategorija:
Mājas, vasarnīcas
Istabu skaits:
Mājas platība: 159.5 m2
Mājas stāvi:
Zemes gabala platība: 1200 m2
Cena:
145 000€
Par cenu vienosimies
Māja 159, 5M2 labiekārtotā ciematā un labiekārtotu vidi.
Privātmāja ir būvēta no Keraterm blokiem b-250mm, uz lentveida pamatiem, siltināta ar Putuplastu b-150mm. Profilētu metāla dakstiņu skārds jumtu, aprīkota ar kvalitatīviem 7 kameru rāmju logiem ar trīju stiklu stiklupaķešu pildījumu.
Mājas perimetrā ir uzstādīts kvalitatīvs žogs. Asfalteti visi iekšējie ceļi un ietves, uzstādīts ielas diennakts apgaismojums.
Māja aprīkota ar sekojošām komunikācijām: 3 fāžu elektrības pieslēgumu un bioloģisko kanalizācijas sistēmu, ūdens apgādi no sava dziļurbuma.
Mājas griestu augstums sastāda 2.85m. Varam sniegt pilnu konsultāciju par turpmāko remontu, aprēķināt un sastādīt tāme, kā ari veikt visus iekšdarbus.
Infrastruktūra: Minūšu pastaigas attāluma atrodas sabiedriskā transporta pietura, kur kursē 51 autobuss. Ceļš līdz Rīgas centram ar privāto transportlīdzekli aizņem tikai 30 minūtes. Ikdienai nepieciešamās iestādes atrodas dažu minūšu brauciena attālumā (skolas, bērnudārzi, medicīniskās iestādes, lielveikali u. c).
Īpašumu iespējams iegādāties hipotekārajā kredītā, palīdzēsim ar tā noformēšanu. Īpaši izdevīgi nosacījumi ģimenēm ar Altum programmu.

Sludinājuma autors

Dalīties
184 apmeklējumi sludinājumi
1 no tiem šodien