Mēs esam pilna servisa digitālā aģentūra, kas saviem klientiem visā pasaulē piedāvā uz rezultātiem balstītus un radošus tīmekļa vietņu...

Pievienots: 30 augusts 2023, Numurs: 36491, Rīga
Mēs esam pilna servisa digitālā aģentūra, kas saviem klientiem visā pasaulē piedāvā uz rezultātiem balstītus un radošus tīmekļa vietņu risinājumus.

Mūsu sertificētu profesionāļu komanda piedāvā klientiem labākos savā klasē tīmekļa dizaina, tīmekļa vietņu izstrādes, domēnu hostinga, web hostinga, programmatūras izstrādes un mobilo lietotņu izstrādes risinājumus.

Mēs pētām jūsu tirgu
Mūsu stratēģijas ir balstītas uz tirgus izpēti, kas ļauj mums uzzināt, ko dara citi jūsu nozarē.

Mēs veidojam zīmola identitāti
Mēs pilnībā koncentrējamies uz zīmola atpazīstamības veidošanu, izmantojot izmēģinātas un pārbaudītas metodes, kas pielāgotas izaugsmei.

Neparastas idejas
Mums ir bijusi privilēģija strādāt ar labākajiem izstrādātājiem gandrīz visās nozarēs, kas ļauj mums radīt nepārspējamus risinājumus.

Tīmekļa vietnes dizains
Mēs analizējam jūsu uzņēmējdarbības modeli, lai skaisti izstrādātu un izveidotu augstas veiktspējas tīmekļa vietnes vidēja lieluma un uzņēmumu uzņēmumiem.

Web hostings
Ir pieejami augstas kvalitātes tīmekļa un domēna mitināšanas pakalpojumi, kas ir viegli pārvaldāmi un pieejami par pieņemamu cenu, lai jūs varētu maksimāli izmantot savu budžetu.


Mūsu pakalpojumi ietver:

IT pakalpojumi
SEO pakalpojumi
Biznesa pārvaldības sistēmas
PROFESIONĀLA tīmekļa vietnes izstrāde 349 €
E-veikala izstrāde
Dropshipping veikala izstrāde
Mobilās lietojumprogrammas (APPS)
Tulkojumi svešvalodās
GDPR/GDPR Sīkdatņu un privātuma politika jūsu tīmekļa vietnei

Sludinājuma autors

Dalīties
116 apmeklējumu sludinājumi
1 no tiem šodien