EG Tools nodrošina būvniekus, galdniekus, ražotājus, servisus u.c uzņēmējus, kuri lieto rokas darba instrumentus, ar nepieciešamajiem piederumiem ...

Pievienots: 8 janvāris 2019, Numurs: 2177, Rīga
EG Tools nodrošina būvniekus, galdniekus, ražotājus, servisus u.c uzņēmējus, kuri lieto rokas darba instrumentus, ar nepieciešamajiem piederumiem (urbji, slīppapīrs, asmeņi, uzgaļi, zāģu ripas, utt. kopā vairāk kā 2000 pozīcijas), būvobjektā, ražotnē vai citur. Veicot pasūtījumu vairāk kā 30EUR vērtībā, piegāde bez maksas (Rīgā un piepilsētā). Šādi ekonomējam jūsu uzņēmuma sagādnieka darba laiku.
Iespējamie norēķinu veidi:
-skaidrā naudā
-ar karti ( vēl nav, bet drīz būs pieejams)
-ar pārskaitījumu (slēdzot līgumu jūs varēsiet veikt pēcapmaksu limita ietvaros)

Pilnu piederumu klāstu atradīsiet makita.lv mājas lapā sadaļā aksesuāri.
Mājas lapa arvien tiek papildināta, tādēļ ja nepieciešamas kādas pozīcijas, kuras lapā nav atrodamas (frēzes, putekļu sūcēja maisi, skrūves (torx) u.c.) jautājiet.
Mūsu sadarbības partneriem piedāvājam īpašu cenu kategoriju, kas atkarīga no pasūtījuma apjoma un apmaksas veida, tādēļ cenas nav noradītas.
Lai iepazītos ar mūsu cenām sūtiet mums cenu pieprasījumu, pozīcijām kas jums interesē (no makita.lv mājas lapas (sadaļa aksesuāri) izrakstot preces kodus (pirmā rinda)).
Piegāde. Standartā preču piegāde notiek 48 stundu laikā no pasūtījuma izdarīšanas.
Vēl zināšanai, papildus informācija. EG Tools ir celtniecības instrumentu ražotāja Makita autorizētais dīleris un garantijas serviss. Līdz ar to, papildus visam augstāk minētajam, nodrošināsim jūs ar Makitas instrumentu remonta servisu, pieņemot salūzušo instrumentu jūsu ražošanas vai būvniecības objektā un atgriežot to jūsu objektā pēc remonta.

Sludinājuma autors

Dalīties
534 apmeklējumi sludinājumi
1 no tiem šodien