GRAINTECH ir lauksaimnieku ģimenes uzņēmums, kurš strādā ar mērķi palīdzēt Latvijas lauksaimniekiem un mežu saimniekiem attīstīt un pilveidot...

Pievienots: 29 jūnijs 2019, Numurs: 6463, Rīga
Cenu sarunāsim
Cena:
Cenu sarunāsim
GRAINTECH ir lauksaimnieku ģimenes uzņēmums, kurš strādā ar mērķi palīdzēt Latvijas lauksaimniekiem un mežu saimniekiem attīstīt un pilveidot tehnikas parku. Mēs ejam uz priekšu savā un mūsu klientu izaugsmē, jo, mūsuprāt, labas biznesa attiecības balstās uz savstarpēju uzticību un izpratni, kas lauksaimniecības nozarē ir īpaši svarīgi.

Esam tiešie dīleri augstākās klases mežizstrādes, lauksaimniecības tehnikai, graudu kaltēm, transportieriem un iekārtām. Mēs pārstāvam un Jums piedāvājam šādu atzītu ražotāju brendus: Mepu, AGI products, Westeel, MySILO, JK-Machinery, AKY technology, PRECO, Damas, Mehzavod, Scandia elevator, SuperTech, Ariterm, Sulky-Burel, Berthoud, Househam, MX, Gregoire Besson, PC, Farma, Moheda, FTG Baltic, COUNTRY, Icarbazzoli, Eschlboeck, Laimet, Teejet, IKH, Granit parts, Rapid u. c.

Projektējam un montējam graudu pirmapstrādes un pēcapstrādes kompleksus, iekārtas. Gadiem ilga pieredze mūsu komandu ir padarījusi par ekspertiem šajā jomā, dēļ tā esam realizējuši mūsu un sadarbības partneru projektus ne vien Latvijā, bet arī Somijā, Polijā, Zviedrijā, Lietuvā, Igaunijā un Norvēģijā. Ilgus gadus darbojoties šajā biznesa segmentā esam palīdzējuši lauksaimniekiem iegūt pelnošus ilgtermiņa risinājumus viņu saimniecībām, kooperatīviem un investīciju projektiem.

graintech.lv/

Sludinājuma autors

Dalīties
491 apmeklējums sludinājumi
1 no tiem šodien