Zāģis grīdas paneļu plātņu griešanai, Rezimart Spain Augstas kvalitātes aprīkojums no viena no labākajiem Eiropas ražotājiem. Uzticama,...

Pievienots: 20 jūnijs 2021, Numurs: 24132, Rīga
10 000€
Cena:
10 000€
Zāģis grīdas paneļu plātņu griešanai, Rezimart Spain

Augstas kvalitātes aprīkojums no viena no labākajiem Eiropas ražotājiem. Uzticama, tehnoloģiski attīstīta, par saprātīgu cenu, ievērojami zemāka nekā konkurentiem.

Zāģis plātņu / grīdas paneļu griešanai, Rezimart Spain

Mūsu griešanas mašīnas ir izturīgas un ļoti uzticamas mašīnas. Atkarībā no katra klienta vajadzībām tiek ražoti dažādi modeļi: 60 vai 85 ZS motora jauda. izstrādājumiem ar augstumu 300, 400, 500 un pat līdz 1000 mm. Tie tiek ražoti ar tādām iespējām kā elektriskā kabeļa spriegotājs, automātiska vai pusautomātiska darbība, taisnā leņķa vai leņķa griešana, ar marķēšanas sistēmu utt. Lai nodrošinātu drošību, visi mašīnu modeļi ir aprīkoti ar automātisku apturēšanas sistēmu ūdens trūkuma gadījumā un dubultu drošības sistēmu (elektrisko un mehānisko), lai izvairītos no sliežu ceļa bojājumiem.

Mašīna ir paredzēta gala produkta šķērsgriešanai manuālā vai automātiskā režīmā.

Visas mašīnas kustības kontrolē elektriskais vadības panelis, un visus griešanas procesus var veikt manuāli vai automātiski.

Vadības sistēma garantē precīzu un uzticamu darbību ar minimālu nodilumu un apkopi.
Iekārta tiek piegādāta ar kabeļu un šļūteņu spolēm, lai garantētu tās neatkarību automātiskās izpildes robežās.
Griešanas ātrums tiek automātiski noregulēts, mērot asmens elektrisko patēriņu griešanas procesā.
Kustības tiek kontrolētas elektroniski, kas ļauj attiecīgi samazināt griešanas ātrumu, kā arī ātrāku kustību optimizētam darba laikam.
Elektroniska startera klātbūtne motoros nodrošina, ka nav strāvas virsotņu, aizsargājot mašīnu.
Mašīnai ir automātiska dzesēšanas sistēma ar elektronisku strūklu, lai darbības laikā izvairītos no ūdens trūkuma tvertnē.
Lāzera tālmēra ieslēgšana ļauj mašīnai darboties automātiskā režīmā pēc tam, kad griezumi ir ieprogrammēti, izmantojot skārienekrānu.

Sludinājuma autors

Dalīties
158 apmeklējumu sludinājumi
1 no tiem šodien