Bitumena ietilpība 3000 m3, Bafalt Turcija Bitumena tvertnes nodrošina augstas kvalitātes un izturīgu produkciju jūsu projekta vajadzībām, ...

Pievienots: 21 septembris 2021, Numurs: 25613, Rīga
50 000€
Cena:
50 000€
Bitumena ietilpība 3000 m3, Bafalt Turcija

Bitumena tvertnes nodrošina augstas kvalitātes un izturīgu produkciju jūsu projekta vajadzībām, vēlamo jaudu, sildīšanas virsmas laukumu, izolāciju utt. Standarta vai pielāgotos izmēros ar ietilpību no 30m3 līdz 5000m3.
Bitumena tvertnes ir izstrādātas un ražotas ar vertikālu vai horizontālu maisītāju atbilstoši jūsu vajadzībām.
Horizontālu vai vertikālu maisītāju projektēšana un izgatavošana atbilstoši projekta vajadzībām. Bitumena tvertņu sajaukšanai uz tvertnes griestiem tiek izmantotas triecienu absorbējošas konusveida pārnesumkārbas.
Spiediena un noplūdes testi tiek piemēroti katrai izgatavotajai bitumena tvertnei.
Karstās bitumena eļļas tvertnēs mēs izmantojam tikai augstas kvalitātes tērauda skursteņa caurules (P235GH + TC1).
Enerģijas taupīšanai tiek izmantota augstas kvalitātes un atbilstoša izolācija.
Horizontālā vai vertikālā cilindriskā bitumena tvertnē + modificētā karstā eļļā uzkarsētā bitumena tvertnē ir pieejami visa veida produkti no 50m3, 60m3, 70m3, 85m3 līdz 100m3. Mēs varam ražot nestandarta izmērus.
Bitumena tvertnēs sildīšanai izmantotās spoles virsmas laukums, kā arī izmantoto apkures cauruļu biezums un saturs ir ļoti svarīgi. Kaut arī serpentīna lielā virsma mūsu tvertnēs un augstas kvalitātes izolācija uzlabo produktivitāti, metināšanas process ļauj iekārtai būt izturīgai un uzticamai, neskatoties uz atkārtotu uzstādīšanu un demontāžu.

Modificētajām bitumena tvertnēm ir 3 sajaukšanas motori. Mēs izmantojam konusveida zobratu ar galīgo piedziņas veidu. Mūsu maisītāju atšķirību un izturības dēļ pat uzņēmumi, kas saņem citu ražotāju modificētus konteinerus, pie mums iegādājas maisītāju sistēmu.

Modifikācijas tvertnēm jābūt ar augstāku sildvirsmas laukumu nekā citām tvertnēm. Viens no svarīgākajiem iemesliem, kas mūs atšķir no citiem ražotājiem, ir tas, ka apkures virsmas laukums, ko izmantojam visās tvertnēs, ir daudz labākas kvalitātes.
Kaut arī serpentīna lielā virsma mūsu tvertnēs un augstas kvalitātes izolācija uzlabo produktivitāti, metināšanas process ļauj iekārtai būt izturīgai un uzticamai, neskatoties uz atkārtotu uzstādīšanu un demontāžu.

Sludinājuma autors

Dalīties
144 apmeklējumi sludinājumi
1 no tiem šodien