Iztaisnošanas un liekšanas mašīna TJK WG 12G Īpatnības: WG12G iztaisnošanas un liekšanas mašīnai (armatūras skava) ir īpaša patentēta...

Pievienots: 6 septembris 2021, Numurs: 25378, Rīga
30 000€
Cena:
30 000€
Iztaisnošanas un liekšanas mašīna TJK WG 12G

Īpatnības:
WG12G iztaisnošanas un liekšanas mašīnai (armatūras skava) ir īpaša patentēta iztaisnošanas sistēma, kas sastāv no horizontāliem un vertikāliem veltņiem, kurus var regulēt automātiski.

Automātiskā daudzfunkcionālā mašīna apstrādā karsti velmētu, auksti velmētu vai auksti velkamu armatūru ruļļos, ​​automātiski apstrādā un saliek nepārtrauktu skavu un vienu skavu. Tas tiek aktivizēts, izmantojot digitālo servomotoru. Horizontālā stāvokļa apakšā tas apstrādā nepārtraukto skavu, sasvērtā stāvoklī - skavu.
WG12G taisnotājam (armatūras skava) ir īpaša patentēta iztaisnošanas sistēma, kas sastāv no horizontāliem un vertikāliem rullīšiem, kurus var regulēt automātiski. 4 veltņi ar skrūvēm novērš stiepes deformāciju, ko darbina servomotors, nodrošinot perfektu iztaisnošanas precizitāti.

Liekšanas un griešanas iekārta WG12G, ko kontrolē servomotors, ir aprīkota ar pagriežamām un izplestām liekšanas tapām. Pēc signāla saņemšanas no datora griešanas iekārta sāk griezt vienā mirklī, garantējot skavas pielaidi.
Iztaisnošanas mašīnai WG12G daudzas elektriskās un pneimatiskās detaļas tiek importētas no Japānas un Vācijas, piemēram, PLC, servomotors un pārnesumkārbas.

1) WG12G iztaisnošanas un liekšanas mašīna var apstrādāt vairāk nekā 30 līkumus; Ierīces atmiņā var saglabāt līdz 500 dažādām programmām
2) iztaisnošanas-liekšanas mašīnai WG12G vajadzētu bez pauzes saliekties un apstāties, apstrādājot jebkuras formas un lieces leņķa skavas.

TEHNISKAS DETAĻAS

Ražošanas jauda
Viens stienis Φ5 - 13 [mm]
Divi stieņi Φ5 - 10 [mm]
Maks. Saliekuma leņķis ± 180 ° [divvirzienu]
Maksimālais lieces ātrums 1000 [° / sek]
Maksimālais vilkšanas ātrums 110 [m / min]
Centrālo kodolu diametrs Φ25 - Φ30 [mm]
Min. nepārtrauktas skavas garums 200 * 200 [mm]
Maks. nepārtrauktas skavas garums 800 * 800 [mm]
Garuma pielaide ± 1 [mm]
Leņķa pielaide ± 1 °
Vidējais saspiesta gaisa patēriņš 6 [l / min]
Vidējais enerģijas patēriņš 5 [Kw / Hr]
Elektriskā jauda 31 [Kw]
Spriegums 380 [V] - 50 [Hz]

Sludinājuma autors

Dalīties
237 apmeklējumu sludinājumi
1 no tiem šodien