OBDeleven NEXT gen Skeneris kopā ar mobilo aplikāciju tika izstrādāts kā alternatīva dārgiem skaneriem privātai lietošanai un ir paredzēts...

Pievienots: 29 marts 2023, Numurs: 33548, Rīga
99,99€
Kategorija:
Auto aksesuāri
Stāvoklis: Jauns 
Cena:
99,99€
OBDeleven NEXT gen

Skeneris kopā ar mobilo aplikāciju tika izstrādāts kā alternatīva dārgiem skaneriem privātai lietošanai un ir paredzēts elektronisko sistēmu diagnostikai VAG grupas (AUDI, VW, SEAT, ŠKODA, LAMBORGHINI, BENTLEY) un BMW (BMW, MINI, ROLLS-ROYCE) automašīnām. Tiek atbalstīta VAG-grupas diagnostika, uzsākot no pirmajām markām, kas atbalsta diagnostiku (1988-1992 g.), un līdz visjaunākām (ar CAN un UDS) un tālāk. Tiek atbalstītas visas sistēmas ar to diagnostikas iespēju (a/m VW-Audi tas ir vairāk nekā 70 sistēmas). No darba režīmu viedokļa, skeneris atbalsta visas iespējas, pieejamās VAG dīlera līmeņa iekārtām (kļūdu kodu nolasīšana un dzēšana, tekošo datu pārskats, aktivācijas, bāzes uzstādījumi, adaptācija, kodēšana un citas funkcijas). Tādā veidā, funkcionalitātes ziņā, skeneris ir tuvu VAG dīlera līmeņa iekārtām, tai pašā laikā par daudz zemāku cenu. OBDeleven BMW aplikācija kas atļauj skenēt visas elektroniskās sistēmas un satur One-Click aplikācijas ātrām un ērtām operācijām: programmēšana, adaptācija un citas (nepieciešami kredīti).

OBDeleven NEXT gen

Диагностический сканер с соответствующим приложением разработан для диагностики электронных систем автомобилей VAG группы (AUDI, VW, SEAT, ŠKODA, LAMBORGHINI, BENTLEY) и автомобилей BMW (BMW, MINI и ROLLS-ROYCE). Поддерживаются все автомобили VAG группы, начиная с первых марок с системой самодиагностикой (1988-1992 г.) по текущий год (а/м с CAN шиной и UDS) и далее. Диагностируются все электронные системы (ЭБУ) с функциями самодиагностики (для WV/Audi это более 70 систем). С точки зрения режимов работы, сканер поддерживает все функции, доступные дилерским приборам VAG (считывание/стирание кодов ошибок, вывод текущих параметров, активация, базовые установки, адаптация, кодирование и др.). Таким образом, функционально данный сканер приближается к возможностям дилерских приборов VAG, при этом на порядок дешевле. С приложением OBDeleven BMW поддерживаются базовые функции диагностики и One-Click аппликации для быстрых и удобных операций, включая программирование, адаптация и прочее (необходимы кредиты).

Sludinājuma autors

Dalīties
158 apmeklējumu sludinājumi
1 no tiem šodien