Магазин авто аксессуаров предлагает резиновый коврик в багажник с бортиком для BMW i3. Коврик имеет высокий борт (3-4 см), отлично ложится в...

Pievienots: 20 augusts 2021, Numurs: 25170, Rīga
29€
Kategorija:
Auto aksesuāri
Stāvoklis: Jauns 
Cena:
29€
Магазин авто аксессуаров предлагает резиновый коврик в багажник с бортиком для BMW i3.
Коврик имеет высокий борт (3-4 см), отлично ложится в задний багажник машины и эффективно защищает авто от грязи и возможных повреждений.
Коврик выполнен из современного экологически чистого полимерного материала, который обладает достаточной пластичностью и максимальным отсутствием запаха.
Уход за авто ковром максимально прост: достаточно его вынуть из багажника машины, вытряхнуть грязь и помыть под напором воды на мойке, или протереть мокрой тряпкой - поверхность легко очищается с помощью чистящих средств.
Auto aksesuāru veikals piedāvā BMW i3 gumijas bagāžas paklājiņu ar apkakli.
Paklājam ir augsta sānu mala (3-4 cm), tas lieliski iekļaujas automašīnas aizmugurējā bagāžniekā un efektīvi aizsargā automašīnu no netīrumiem un iespējamiem bojājumiem.
Paklājs ir izgatavots no mūsdienīga, videi draudzīga polimērmateriāla, kam piemīt pietiekama plastika un maksimāla smarža.
Rūpes par automašīnas paklāju ir pēc iespējas vienkāršākas: vienkārši izņemiet to no automašīnas bagāžnieka, izkratiet netīrumus un nomazgājiet to zem ūdens spiediena automazgātavā vai noslaukiet to ar mitru lupatu - virsma var viegli tīrīt ar tīrīšanas līdzekļiem.
Gaidām Jūs mūsu veikalā Rīgā, Brīvības gatvē 422 vai zvaniet 29522111.
Lai iepazītos ar visu mūsu sortimentu, apmeklējiet mūsu vietni FARKOP. LV

Sludinājuma autors

Dalīties
183 apmeklējumi sludinājumi
1 no tiem šodien