Launch X-431 Immo Pad ir profesionāla diagnostikas iekārta ar maksimālām diagnostikas funkcijām un programmēšanas funkcijām mikroshēmām,...

Pievienots: 22 februāris 2024, Numurs: 39983, Rīga
3 899€
Par cenu vienosimies
Kategorija:
Auto aksesuāri
Stāvoklis: Jauns 
Cena:
3 899€
Par cenu vienosimies
Launch X-431 Immo Pad ir profesionāla diagnostikas iekārta ar maksimālām diagnostikas funkcijām un programmēšanas funkcijām mikroshēmām, imobilaizeram, atslēgām un pretaizdzīšanas sistēmai (X-PROG 3) ar piederumu komplektu. Galvenā ierīce ir ērts un izturīgs planšetdators (IP65), kura pamatā ir Android OS, ar 2.0 GHz četrkodolu procesoru, 4 GB RAM un uzlādējamu 9360 mAh litija polimēru akumulatoru. Diagnostikas saskarnei ir inteliģenta diagnostikas funkcija ar automātisku transportlīdzekļa identifikāciju un pilnu sistēmas skenēšanu, diagnostikas vēsture transportlīdzekļa datu glabāšanai, ātra piekļuve servisa funkcijām, attālināta diagnostika, izmantojot citu X-431 aprīkojumu, atgriezeniskās saites funkcija, transportlīdzekļa pārklājuma pārskats un daudz kas cits. Ar šo ierīci jūs varat lasīt un rakstīt datus, programmēt automašīnas atslēgas, imobilaizeru, mikroshēmas un darbināt dzinēja un transmisiju pretaizdzīšanas sistēmu, kā arī veikt profesionālas diagnostikas funkcijas, tostarp nolasīt un notīrīt kļūdu kodus (DTC), apskatīt reālu -laika dati, testa aktivizēšana, kodēšana, pielāgošana un programmēšana. Ierīcei ir jauns SmartLink bezvadu diagnostikas adapteris, kas atbalsta DoIP, J2534 Pass-thru un citus protokolus. Immo Pad ir savietojams ar ScopeBox osciloskopa papildinājuma moduli, SensorBox multimetra simulatora moduli, Videoscope endoskopa kameru, BST-360 akumulatora testeri, ADAS kalibrēšanas sistēmu, TPMS pievienošanas ierīci un daudziem citiem.


Programmēšanas funkcijas:

- Atbalstiet atslēgu iesiešanu/kopēšanu, pretaizdzīšanas dēļa lasīšanu un rakstīšanu, ECU lasīšanu un rakstīšanu utt.
- Pretaizdzīšanas moduļu nomaiņa: atbalsts pretaizdzīšanas moduļu nomaiņai BMW, Mercedes-Benz, VW/Audi, Honda, Nissan, Hyundai, Kia, BYD, Changan, Wuling Baojun, GAC, SAIC Maxus, Great Wall Motor, Chery Car., Dongfeng Fengxing, JAC vieglā automašīna utt.
- Pretaizdzīšanas paroles nolasīšana: atbalstiet Peugeot Citroen, GM, Nissan, Hyundai, Kia, Chery Cars, Dongfeng Fengxing, JAC vieglo automašīnu u. c. pretaizdzīšanas paroļu nolasīšanu.
- Atslēgas stiprinājums: atbalsta atslēgu stiprinājums Ford, GM, Mercedes-Benz, BMW, VW/Audi, Porsche, Peugeot Citroen, Land Rover Jaguar, Honda, Toyota, Nissan, Hyundai, Kia, BYD, Changan Automobile, Wuling Baojun, Great Wall Motori, Chery automašīnas, JAC automašīnas utt.


Priekšrocības:

- Atbalstiet dzinēja ECU nomaiņu vai klonēšanu VW/AUDI MQB platformā (lasīt dzinēja ECU datus tieši no atslēgas)
- Atbalstiet VW/AUDI MQB platformas transmisijas ECU nomaiņu vai klonēšanu
- Atbalsts Audi piektās paaudzes transmisijas ECU (0AW/0B5) nomaiņai
- Atbalsta ceturtās paaudzes VW UDS dzinēju ECU lasīšanu, rakstīšanu un klonēšanu
- Atbalsts BMW E šasijas 8HP transmisijas ECU tīrīšanas programmai
- Atbalstiet pretaizdzīšanas datu dzēšanu no Mercedes (dzinējs, pārnesumkārba, EIS) un BMW (pārnesumkārba) ECU
- Atbalsta 170+ Bosch ECU, 10+ Siemens ECU un 18+ pārnesumkārbas ECU BENCH klonēšanas režīmā:
- - Bosch dzinēja ECU: ME17, MED17, EDC17, MEVD17 utt.
- - Dzinējs ECU Siemens: BMW (MSV90, MSD87, MSD85, MSD81, MSD80), Mercedes (SIM271DE2.0, SIM271KE2.0), VW/Audi (SIMOS8.6x, SIMOS8.5x, SIMOS8.4x) utt.
- - Transmisijas ECU: DQ200-MQB, DQ250XX, DL501 Gen1, VL381, VGS2-FCVT, VGS-FDCT, DQ400E, DL501 Gen2, DL382-7F, VGS2-FDCT, 9G_Tronic, DQ3018, 45AL0, 5AL0, 5AL0, 5AL AL552, AL951, 8HPXX utt.

Sludinājuma autors

Dalīties
70 apmeklējumu sludinājumi
1 no tiem šodien