Silvana - Matu pieaudzēšana Vai Jūs meklējiet skaistuma salonu Rīgā, kuram varētu uzticēties? Kā arī Jums ir svarīgi, lai Jūsu frizūra, matu...

Pievienots: 28 jūnijs 2019, Numurs: 6433, Rīga
100€
Cena:
100€
Silvana - Matu pieaudzēšana

Vai Jūs meklējiet skaistuma salonu Rīgā, kuram varētu uzticēties? Kā arī Jums ir svarīgi, lai Jūsu frizūra, matu krāsošana un manikīrs vienmēr būtu izcilā stāvoklī, tāpēc izvēlēsieties sev labāko skaistuma kopšanas salonu Rīgā? Tad laipni gaidīti salonā Silvana!

"Mode ir mainīga, bet stils ir mūžīgs! " - tā skan mūsu salona Silvana galvenā ideja. Skaistumkošanas salons Silvana - tā vispirms ir profesionāļu komanda, kuru virza individuālas un radošas pieejas principi salikumā ar ekspress-apkalpošanu. Pie mums Jūs variet apvienot ne tikai friziera, bet arī kosmetologa, masāžista, manikīra un pedikīra pakalpojumus, tādējādi ekonomējot savu dārgo laiku.

Salonā pieaudzē matus ar ultraskaņas metodi, kas ir saudzīga matiem, jo matu saknes netiek karsētas. Piedāvāju augstas kvalitātes slāvu matus. Mati tiek iegādāti pie paša ražotāja, tāpēc pieņemama cena par labas kvalitātes matiem. Iespējams vienoties ar atlaidi, kā iepazīšanās cena.

silvana.lv/

Sludinājuma autors

Dalīties
521 apmeklējums sludinājumi
2 no tiem šodien