Peintbols PBtelpa - Modernākais peintbola parks Rīgā! Mēs esam labākais un drošākais iekštelpu peintbola parks Baltijā! Mūsu peintbola parkā ...

Pievienots: 28 augusts 2019, Numurs: 7799, Rīga
15€
Cena:
15€
Peintbols PBtelpa - Modernākais peintbola parks Rīgā!

Mēs esam labākais un drošākais iekštelpu peintbola parks Baltijā! Mūsu peintbola parkā tiek izmantotas otrreizēji lietojamajās peintbola lodītes. Tās atšķiras no ierastā peintbola ar to, ka bumbiņas nav pildītas ar krāsu, bet ir izveidotas no lateksa un trāpījuma gadījumā neatstāj nekādus traipus, trāpījumu cilvēks vienkārši sajūt. Tāpēc mūsu parkā papildus lodītes ir BEZ MAKSAS! Darba laiks 24/7 (pēc iepriekšēja pieraksta).

Peintbola iespējas:

- Vienlaicīgi spēles laukumā var atrasties līdz 16 spēlētājiem, bet ieteicamais maksimālais skaits ir 32.
- Profesionāli augstākās klases elektroniskie peintbola markeri (ieroči) Planet Eclipse ETEK5, kā arī uzticamie Tippmann 98 mehāniskie peintbola markeri.
- Vairāk spēles – ierasto 5-10 spēļu vietā (ko nospēlēsiet āra parkos), mūsu paintball parkā spēļu skaits 2h ilgās cīņās variēs no 30-60 spēlēm, jo mūsu peintbola parkā nav nepieciešamības pēc trāpījumu notīrīšanas, nākamo spēli var sākt neizejot no laukuma! Tātad vairāk spēles prieka un neviens no mūsu parka nedosies prom bez trāpījuma.

Pie mums var organizēt korporatīvo pasākumu iekštelpu peintbola parkā - Rīgā, VEFā! Peintbols ir lielisks veids, komandas darba attīstīšanai un komandas saliedēšanai, jo peintbols ir komandas spēle un peintbols palīdzēs Jūsu kolektīvā pilnveidot komunikācijas prasmes, savstarpējo uzticēšanos, ātru lēmumu pieņemšanu u. c. īpašības, kuras noderēs Jūsu uzņēmuma darbībā!

Vēlies iepriecināt savu atvasi ar neaizmirstamu ballīti? Peintbola Ballīte! Tas ir tieši tas, kas Jūsu censonim ir vajadzīgs! Vai tā ir bērnu dzimšanas dienas ballīte, vārda dienas svinības vai vienkārša draugu ballīte, Jūs kopā ar ģimeni un draugiem jautri pavadīsiet laiku un iegūsiet neaizmirstamas emocijas! Īpaši mazajiem jubilāriem un viņu draugiem – iespējams lodītes trieciena spēku noregulēt tā, lai izvairītos no lielām sāpēm un zilumiem! Ieteicamais spēlētāju vecums no 7 gadu vecuma, bet jaunākais dalībnieks līdz šim mūsu parkā ir bijis tikai 4 gadus vecs!

pbtelpa.lv/

Sludinājuma autors

Dalīties
448 apmeklējumu sludinājumi
1 no tiem šodien