Videonovērošana, videonovērošanas sistēmas Firma ELIKSS strādā savas nozares tirgū kopš 1997. gada 24. aprīļa. ELIKSS ir autorizēta firmas DSC...

Pievienots: 3 oktobris 2019, Numurs: 8550, Rīga
Cenu sarunāsim
Cena:
Cenu sarunāsim
Videonovērošana, videonovērošanas sistēmas

Firma ELIKSS strādā savas nozares tirgū kopš 1997. gada 24. aprīļa. ELIKSS ir autorizēta firmas DSC (Kanāda) dīleru pārstāvniecība Latvijā.

Firmas darbības pamatā — kvalitatīvas preces plus ilgstoša sadarbība ar Latvijas valsts un privātajām apsardzes struktūrām ugunsdrošības, videonovērošanas un apsardzes jomā. Pēc pārdoto preču apgrozījuma firma ELIKSS ieņem augstu vietu Dīleru parstāvniecību reitingā starp Austrumeiropas valstīm.

Mūsdienu trauksmainajā laikmetā visi vēlas justies droši un pasargāt savu īpašumu. Drošības jautājumi kļūst arvien aktuālāki sabiedriskās vietās, valsts iestādēs, uzņēmumos un ražotnēs. Tāpēc arvien pieprasītāka kļūst videonovērošana un kvalitatīvas videonovērošanas sistēmas. Tas ir efektīvs veids gan privātu mājokļu un teritoriju uzraudzīšanai, gan sabiedrisku vietu, ēku, komerctelpu un ražošanas ēku drošības veicināšanai. Lai videonovērošana būtu efektīva, ir vērts iegādāties kvalitatīvu aparatūru, kas būs uzticama, ērti lietojama un kalpos ilgstoši. Tas ir ilgtermiņa ieguldījums, kas atmaksājas.



Mēs piedāvājam visu efektīvas videonovērošanas veikšanai gan privātām, gan sabiedriskām, gan uzņēmumu ēkām un teritorijām. Strādājot nozares tirgū kopš 1997. gada, esam uzkrājuši labu pieredzi un izvēlamies labāko produkciju, lai apmierinātu dažādu klientu prasības. Atkarībā no jūsu vajadzībām un vietas specifikas, kurā jums nepieciešama videonovērošana, piemeklēsim jums piemērotāko un efektīvāko risinājumu.

elikss.lv/product-cat/videonoverosana

Sludinājuma autors

Dalīties
534 apmeklējumi sludinājumi
1 no tiem šodien