Degran - drošības sistēmas uzstadīšana un apkalpošana Rīgā un citas pilsētas. "DEGRAN" ir ģimenes uzņēmums, un mūsu vērtības atšķiras no lie

Pievienots: 13 augusts 2019, Numurs: 7398, Rīga
Cenu sarunāsim
Cena:
Cenu sarunāsim
Degran - drošības sistēmas uzstadīšana un apkalpošana Rīgā un citas pilsētas.

"DEGRAN" ir ģimenes uzņēmums, un mūsu vērtības atšķiras no lielo uzņēmumu vērtībām. Mūsu komanda sastāv no savas jomas speciālistiem, un tā jau daudzus gadus ir nemainīga.

Mums ir pieredze daudzās drošības sistēmu jomās. Gadu gaitā esam noteikuši jomas, kurās esam vislabākie, un koncentrējamies uz tām. Mēs piedāvājam: Videonovērošanas, apsardzes un ugunsdrošības signalizācijas uzstādīšanas un apkalpošanas pakalpojumus. Un arī domofonu un piekļuvēs kontroles sistēmas.

Mūsu klienti vienmēr paliek apmierināti un iesaka mūs saviem draugiem un kolēģiem, kā arī atgriežas paši. Mēs sadarbojamies ar labākajām apsardzes firmām Latvijā. Un nepieciešamības gadījumā varam pieslēgt vai pārslēgt Jūs pie jebkura apsardzes uzņēmuma pēc Jūsu vēlēšanās, kā arī ieteikt Jums piemērotāko.

Piedāvājam optimālus risinājumus jebkuram budžetam. Varam Jums ieteikt, kur ir iespējams ietaupīt, nezaudējot kvalitāti.

degran.lv

Sludinājuma autors

Dalīties
580 apmeklējumu sludinājumi
1 no tiem šodien