SIA GEO Development kopš 2007. gada sniedz pakalpojumus mērniecības un projektēšanas jomā, saistītus ar zemes topogrāfisko uzmērīšanu,...

Pievienots: 23 jūlijs 2019, Numurs: 6978, Rīga
Cenu sarunāsim
Cena:
Cenu sarunāsim
SIA GEO Development kopš 2007. gada sniedz pakalpojumus mērniecības un projektēšanas jomā, saistītus ar zemes topogrāfisko uzmērīšanu, inženierkomunikāciju uzmērīšanu, kadastrālo uzmērīšanu, zemes virszemes plānu attēlošanu, ĢIS izstrādes darbos, aerofotogrāfēšanā, lāzerskanēšanā, kā arī konsultatīvus pakalpojumus, saistītus arnekustamā īapšuma dokumentāciju no idejas līdz projekta izstrādei.

Šajos gados esam strauji auguši un izveidojuši sertificētu mērnieku komandu, kurai ir ilggadēja pieredze mērniecības jomā.

Mērniecības uzņēmums SIA GEO Development pārstāv mērniecības nozari, kuras nozīme ir ļoti būtiska būvniecībā, privātmāju projektēšanā, ģeodēzisko darbu realizācijā, topogrāfiskajā uzmērīšanā, teritorijas plānošanā. Bez kvalitatīviem mērniecības pakalpojumiem ir apgrūtināta turpmākā šo nozaru darbība. Galvenais uzņēmuma vadmotīvs ir kvalitatīvi mērniecības pakalpojumi. Līdz ar to uzņēmumā strādā sertificēti mērnieki ar augstāko izglītību un sertifikātiem mērniecības jomā. Tiek izmantoti jaunākās paaudzes Trimble ģeodēziskie instrumenti.

Līdzšinējās patstāvēšanas laikā esam nostiprinājušies mērniecības tirgū, kā stabili, kvalitatīvi un respektējami partneri, ko arī novērtē mūsu lielākie sadarbības partneri.

Sniegtie pakalpojumi:

- Ģeodēzijas darbi;
- 3D uzmērīšanas darbi;
- Aerofotogrāfēšana;
- Lāzerskanēšana;
- Kadastrālie darbi;
- Citi pakalpojumi;

Būsim gandarīti, ja izvēlēsieties mūsu sniegtos mērniecības pakalpojumus, lai īstenotu savas privātās un biznesa idejas.

geodevelopment.lv/lv/

Sludinājuma autors

Dalīties
305 apmeklējumu sludinājumi
1 no tiem šodien