Karošu pasaule: Korporatīvās dāvanas Jūsu ērtībām mēs piedāvājam gatavus attēlu maketus, kurus Jūs varat apskatīt mūsu mājas lapā. Mūsu ...

Pievienots: 25 oktobris 2019, Numurs: 9147, Rīga
Cenu sarunāsim
Cena:
Cenu sarunāsim
Karošu pasaule: Korporatīvās dāvanas

Jūsu ērtībām mēs piedāvājam gatavus attēlu maketus, kurus Jūs varat apskatīt mūsu mājas lapā.

Mūsu komanda jau vairāk nekā trīs gadus izgatavo lāzergravēšanas pasūtījumus uz dažāda veida izstrādājumiem. Pa šo laiku mēs esam uzkrājuši pietiekami lielu pieredzi lāzergravēšanas jomā, bet īpašu vietu aizņem galda piederumu gravēšana.

Mūsu produkti ir izgatavoti ar mūsdienīgas tehnoloģijas palīdzību, kas ļauj saņemt kvalitatīvus izstrādājumus par pieejamu cenu. Tekstu un attēlu gravēšanai mēs izmantojam lāzergravēšanas metodi, kuras laikā gravējamais materiāls tiek pakļauts lāzerstara iedarbībai, kā rezultātā tiek norādīts materiāla virsējais slānis un uz izstrādājumiem parādās vēlamais attēls. Iegravēts teksts vai attēls turas ilgu laiku.

Cilvēki bieži domā par to, ko dāvināt svētkos. Bet viss ģeniālais ir vienkāršs! Mēs esam gatavi palīdzēt Jums. Piedāvājam gravējumu uz suvenīriem un korporatīvās dāvanas. Galda piederumi, pildspalvas, piekariņi, šķiltavas un citi suvenīri, uz kuriem var būt Jūsu logotips, novelējums vai reklāmas informācija, fotogrāfija, kā arī jebkuri citi attēli. Dāvana, kuru Jūs esat izveidojuši paši vēl dārgāk un labāk. Mēs palīdzēsim realizēt Jūsu ideju. Nāciet, zvaniet, palīdzēsim un izdarīsim visu iespējamo. Esam priecīgi katram cilvēkam!

karosupasaule.lv/korporativas-davanas/

Sludinājuma autors

Dalīties
364 apmeklējumi sludinājumi
1 no tiem šodien