Jums ir apnicis pārmaksāt? Apnicis tērēt laiku, mēģinot apzināt vietas, kur sniedz Jums nepieciešamo pakalpojumu? Pēc pakalpojuma saņemšanas...

Pievienots: 21 maijs 2019, Numurs: 5434, Rīga
Atdošu par velti
Cena:
Atdošu par velti
Jums ir apnicis pārmaksāt? Apnicis tērēt laiku, mēģinot apzināt vietas, kur sniedz Jums nepieciešamo pakalpojumu? Pēc pakalpojuma saņemšanas apzināties, ka citur bija lētāk? Mēs Jums palīdzēsim, pie tam pilnīgi bez maksas.
Kāds mums no tā labums? Esam neliela komanda, kas vēlas virzīt tirgū jaunu un inovatīvu pakalpojumu salīdzināšanas servisa ideju. Lai to pilnvērtīgāk virzītu, mums ir nepieciešami pēc iespējas vairāk pieprasījumi un apstrādātie salīdzinājumi, lai mēs spētu analizēt mūsu esošo un turpmāko darbību.
Šis projekts arī tiek īstenots studiju mērķos, tādēļ labprāt Jums palīdzēsim, sagatavojot Jūsu nepieciešamā pakalpojuma cenu salīdzinājumu starp vadošajām kompānijām.
Daudzi jau mums ir sūtījuši pieprasījumus un tiešām redzam, ka cenas ir svārstīgas un mūsdienās mēs nevēlamies daudz laika veltīt tam, lai apzinātu vairākus pakalpojumus sniedzējus un to cenas, bet taisot šos piedāvājumus, gan mēs, gan mūsu klienti redz, kādu ekonomiju tie spēj gūt.
Nevilcinies, izmēģini mūs bez maksas, Jums nav ko zaudēt!
Sūti mums nepieciešamo informāciju e-pastā vai arī aizpildi pieteikumu mājaslapā.
Mēs veicam jebkāda veida pakalpojuma salīdzināšanu, tādēļ, ja nepieciešams auto remonts, dzīvokļa remonts, niķojas veļasmašīna, nepieciešams kāzu vadītājs, vizītkaršu druka vai pilnīgi jebkāds cits pakalpojums – dod mums ziņu un mēs izpētes nolūkos sagatavosim bezmaksas cenu salīdzinājumu.
Ar cieņu,
Confermo Solutions komanda.

Sludinājuma autors

Dalīties
425 apmeklējumu sludinājumi
1 no tiem šodien