Graintech - Lauksaimniecības tehnika Lauksaimniecības tehnika nepieciešama ikvienam veiksmīgam zemniekam. Lauksaimniecības tehnika un ...

Pievienots: 1 novembris 2019, Numurs: 9351, Rīga
Cenu sarunāsim
Cena:
Cenu sarunāsim
Graintech - Lauksaimniecības tehnika

Lauksaimniecības tehnika nepieciešama ikvienam veiksmīgam zemniekam. Lauksaimniecības tehnika un inventārs palīdzēs nodrošināt to, lai saimniecība vienmēr ir teicami aprīkota visiem nepieciešamajiem darbiem. GRAINTECH piedāvā kvalitatīvu tehniku lauksaimniecībai, graudkopībai, pļavu apsaimniekošanai, lopkopībai, kā arī saimniecības ikdienas darbiem no labākajiem ražotājiem. Preču katalogā atrodamas piekabes, puspiekabes, kultivatori, konteineri, iekrāvēji, augstnes veltņi, sējmašīnas, minerālmēslu izkliedētāji. GRAINTECH ir lauksaimnieku ģimenes uzņēmums, kas strādā ar mērķi palīdzēt Latvijas lauksaimniekiem un mežu saimniekiem attīstīt un pilveidot lauksaimniecības tehnikas parku.

GRAINTECH piedāvātā lauksaimniecības tehnika ir no tādiem atzītiem ražotāju brendiem kā Mepu, AGI products, Westeel, MySILO, JK-Machinery, AKY technology, PRECO, Damas, Mehzavod, Scandia elevator, SuperTech, Ariterm, Sulky-Burel, Berthoud, Househam, MX, Gregoire Besson, PC, Farma, Moheda, FTG Baltic, COUNTRY, Icarbazzoli, Eschlboeck, Laimet, Teejet, IKH, Granit parts, Rapid un citi. Kvalitatīva lauksaimniecības tehnika atvieglos un efektivizēs ikvienu saimniecības darbu.

graintech.lv/lv/lauksaimniecibas-tehnika.html

Sludinājuma autors

Dalīties
383 apmeklējumi sludinājumi
1 no tiem šodien