BLOOM - Ziedu piegāde Rīgā Esam tie paši, Zieduveikals, kas iepriekš - kopš 2005. gada ar nemainīgi augstu kvalitāti, svaigiem ziediem, ...

Pievienots: 4 novembris 2019, Numurs: 9444, Rīga
Cenu sarunāsim
Cena:
Cenu sarunāsim
BLOOM - Ziedu piegāde Rīgā

Esam tie paši, Zieduveikals, kas iepriekš - kopš 2005. gada ar nemainīgi augstu kvalitāti, svaigiem ziediem, skaistiem pušķiem, uzticamu servisu, tūkstošiem apmierinātu klientu, 40 000 pušķiem piegādātiem Rīgā un visā Latvijā.

Nosūti ziedus dzimšanas dienā un citos svetkos un dāvanas saviem mīļajiem Rīgā un visā Latvijā! Izvēlies skaistāko ziedu pušķi - mēs to pagatavosim ar mīlestību un piegādāsim ar smaidu. Svētki Jūsu mīļajiem! Piegādājam Rīgā un visā Latvijā!

Mūsu ziedu veikals veic ziedu piegādi Rīgā. Jūs variet pasūtīt lielisku ziedu pušķi un dāvanu, greznu ziedu grozu vai kompozīciju ar piegādi mājās vai birojā - uz jebkuru adresi Rīgā un profesionāls kurjers piegādās Jūsu pasūtījumu norādītajā laikā. Pasūtīt ziedu piegādi Rīgā, Mārupē, Jūrmalā un visā Rīgas apkaimē mūsu interneta ziedu veikalā ir ātri, ērti un vienkārši. Piedāvājam krāšņus ziedu pušķus, skaistas dāvanas, efektīgas ziedu kompozīcijas dažādiem svētkiem un visām gaumēm. Mūsu floristi izveidos ziedu pušķi kā katalogā vai arī izstrādās individuāli, atbilstoši jūsu vēlmēm. Ziedu piegāde Rīgā tiek veikta ātri un kvalitatīvi ar mūsu ziedu piegādes kurjeru.

zieduveikals.lv/lv/ziedu-piegade-riga

Sludinājuma autors

Dalīties
392 apmeklējumi sludinājumi
1 no tiem šodien