Augstas kvalitātes metāliska konstrukciju ražošanu, montāžu un piegādi piedāvā IDL Group uzņēmums. Mēs izgatavojam metāliska s konstrukcijas...

Pievienots: 29 oktobris 2020, Numurs: 19655, Rīga
Cenu sarunāsim
Cena:
Cenu sarunāsim
Augstas kvalitātes metāliska konstrukciju ražošanu, montāžu un piegādi piedāvā IDL Group uzņēmums.

Mēs izgatavojam metāliska s konstrukcijas noliktavām, veikaliem, garāžiem, nojumēm, angāriem un citam celtnēm.

Kompānija IDL Group piedāvā Jums izveidot un uzstādīt kvalitatīvas metāla konstrukcijas, kas atbilst visam Jūsu prasībām. Nodrošinām dažāda veida metāla konstrukciju izgatavošanu, to piegādi un uzstādīšanu – mūsu speciālistiem ir plaša pieredze darbam ar dažāda veida konstrukcijām.

Tērauda konstrukcijas tiek izgatavotas pēc KMD zīmējumiem, atbilstoši visām prasībām un kvalitātes standartiem.

Kompānija IDL GROUP SIA saņēma sertifikātu EN 1090-1: 2009 + A1: 2011, kas atļauj izpildīt visus darbus saistītus ar metāla konstrukcijām.

Darba laika gaitā, mūsu uzņēmums ir izgatavojis, vairāk nekā simts dažādu metāla konstrukciju, sākot no sīkām detaļām līdz sarežģītam konstrukcijām.

Mēs būsim priecīgi redzēt Jūs starp mūsu klientiem. Jūs variet uzzināt sava ieplānotā objekta izmaksas jau tagad – vienkārši atsūtiet iecerētā objekta projektu vai rasējumu un mūsu speciālisti aprēķinās izmaksas un sastādīs tāmi.

Kompānija IDL Group izgatavo sekojošus metāla konstrukciju veidus:
Angāri
Karkasi
Nojumes
Paviljoni
Kāpnes
Margas
Žogi
Konteineri

Mēs izgatavojam un uzstādam jebkuras sarežģītības un konfigurācijas metāla konstrukcijas. Lai uzzinātu par labākajiem risinājumiem jūsu būvniecības vajadzībām, sazinieties ar mūsu speciālistiem.

metals.lv

Sludinājuma autors

Dalīties
346 apmeklējumu sludinājumi
1 no tiem šodien