Māju un būvju nodošana ekspluatācijā Uzņēmums Baltic Property piedāvā šādu pakalpojumu: māju un būvju nodošana ekspluatācijā un plānojuma...

Pievienots: 4 novembris 2022, Numurs: 31301, Rīga
10€
Par cenu vienosimies
Cena:
10€
Par cenu vienosimies
Māju un būvju nodošana ekspluatācijā
Uzņēmums Baltic Property piedāvā šādu pakalpojumu: māju un būvju nodošana ekspluatācijā un plānojuma legalizēšana. Mēs nodarbosimies ar jūsu projektu un veiksim visu procesu no paša sākuma līdz objekta pilnīgai legalizēšanai. Mēs darīsim visu nepieciešamo, kas saistīts ar daudziem jums grūti saprotamiem dokumentiem un komunicēšanu ar valsts iestādēm.

MŪSU PAKALPOJUMS
Nelegalizētu privātmāju un vasarnīcu īpašnieki, kā arī personas, kas patstāvīgi ir mainījuši savu īpašumu plānojumu, negaidiet sodus, bet sāciet jau šodien sakārtot lietas! Mēs palīdzēsim jums ar to tikt galā. Visi mūsu projekti ir elektroniskā formātā, un tas jums ļauj kontrolēt procesu jūsu personīgajā kabinetā, kas tiek izveidots mūsu vietnē. Mēs reģistrējam ikvienu mūsu darbību un pieprasīto vai saņemto uzziņu un ģenerējam pārskatu par jūsu lietas pašreizējo stāvokli. Personīgajā kabinetā tiek atspoguļota šāda informācija:

kārtība, kādā objekts tiek nodots ekspluatācijā;
jūsu būves atbilstība normatīvu prasībām;
nepieciešamie tiesību akti, iesniegumi, apstiprinājumi utt.;
projekta izmaiņas (atkāpes no projekta) un risinājumu veidi;
māju legalizēšana (ar projektu vai bez tā);
citi specifiski jautājumi.
Mēs koordinēsim visus darbus, ko veiks saskarīgie speciālisti, kuri jāpiesaista jūsu projekta legalizēšanai: sertificētus elektriķus, energoaudita speciālistus, topogrāfus, ģeologus, ģeodēzistus, arhitektus, būvinženierus, projektētājus u. c. speciālistus.

KĀ NORISINĀS SADARBĪBA?
Tiek sagatavoti jums pieejamie attiecīgā objekta dokumenti, tostarp:

būvniecības atļauja (ja tāda ir);
inventarizācijas lieta (ja ir pieejama);
visi Būvvaldes dokumenti, tostarp akti, vēstules, iesniegumi u. c.;
objekta fotofiksācija (ja iespējams; var pietikt ar fotogrāfijām, kas uzņemtas ar telefonu).
NĀKAMAIS SOLIS IR PRAKSTISKĀ KONSULTĀCIJA.
1. Pieteicieties uz konsultāciju, rakstot uz e-pasta adresi
2. Apkopojiet visus jums pieejamos objekta dokumentus.
3. Norādītajā dienā (datumā) ierodieties mūsu birojā, lai detalizēti iepazītos ar jūsu situāciju un izstrādātu tās risinājumus.
Pirmā konsultācija parasti ilgst apmēram stundu, un tās cena ir 50 eiro plus PVN.

KO DARĪT, JA MĀJA IR, BET NAV TĀS PROJEKTA?

Izstrādājot projektu, arhitekts respektē un ievēro normas, tehniskos noteikumus, pašvaldības prasības un pasūtītāja vēlmes. Ja māja ir būvēta bez projekta, maz ticams, ka būvniecības gaitā apbūvētājs ir ievērojis pašvaldības un dažādu iestāžu prasības un normas, jo viņam nebija pamata pieprasīt šos dokumentus. Šādā gadījumā vispirms tiek izskatīti iepriekš minētie jautājumi un tiek meklēts risinājums esošās būvniecības legalizēšanai. Protams, mājas īpašniekam jārēķinās ar to, ka, izstrādājot mājas projektu pēc sen veiktu darbu fakta, projektēšanas darbu izmaksas būs augstākas.

Zvaniet un rakstiet! Mēs palīdzēsim savest kārtībā jūsu nekustamā īpašuma dokumentus!

Sludinājuma autors

Dalīties
133 apmeklējumi sludinājumi
1 no tiem šodien