Kurss "LAULĪBA" Ģimene ir pamats, uz kā balstās sabiedrība. Lai arī mūsdienās laulība cieš pārvērtības, daudzi cilvēki meklē atbildes, kā ..

Pievienots: 23 janvāris 2019, Numurs: 2633, Rīga
55€
Cena:
55€
Kurss "LAULĪBA"
Ģimene ir pamats, uz kā balstās sabiedrība. Lai arī mūsdienās laulība cieš pārvērtības, daudzi cilvēki meklē atbildes, kā saglabāt attiecības, kā pārvarēt krīzi ģimenes dzīvē un kā sadzīvot laimīgi. Šajā materiālā ir sniegti vienkārši un praktiski pielietojami padomi, kā izvairīties no sarežģījumiem attiecībās un kā tos pārvarēt, ja tādi ir radušies.
Kādreiz ģimene bija pamats, uz kuru balstījās visa sabiedrība. Šodien notiek ģimenes transformācija, un tas izraisa daudzas nelaimes sabiedrībā. Lai gan noslēgto laulību skaits joprojām pārsniedz šķiršanos skaitu, starpība starp šiem skaitļiem strauji samazinās, un laulība kā institūcija virzās pretim pilnīgai neveiksmei.
L. Rons Habards ir pētījis un daudz aprakstījis cilvēkus un to savstarpējās attiecības. Daudz ko no šīm zināšanām var lietot arī, runājot par laulāto attiecībām, kas ir visintīmākās no visām attiecībām starp cilvēkiem.
Lai gan žurnāli ir pilni ar dažādu speciālistu padomiem, tendence ir tikai pasliktinājusies. Šeit ir reāli risinājumi – tādi, kuri dod rezultātus – kurus var pielietot, lai uzlabotu jebkuras tuvas attiecības.
Kādreiz ģimene bija pamats, uz kuru balstījās visa sabiedrība.
Šeit aprakstītas metodes:
Kas ļauj veidot veiksmīgu laulības dzīvi.
Jūs atradīsiet atbildes uz jautājumu, kāpēc izjūk daudzas attiecības,
Uzzināsiet, kā noskaidrot partneru saderību un kā izglābt izirstošu laulību.
Šeit ir reāli risinājumi – tādi, kuri dod rezultātus – kurus var pielietot, lai uzlabotu jebkuras tuvas attiecības.
dianetika.lv/lv/pakalpojumi/apmaciba/242-kurss-lauliba.html
Materāli i iekļauti cenā.

Sludinājuma autors

Dalīties
441 apmeklējums sludinājumi
1 no tiem šodien