Piedāvājam atpūsties, nosvinēt svētkus vai padzīvot ilgtermiņā mūsu labiekārtotā plašā teritorijā jūras tuvumā. Teritorijā atrodas divstāvīga...

Pievienots: 12 septembris 2020, Numurs: 18514, Rīga
80€
Par cenu vienosimies
Adrese: Rīga, rajons Vecāķi , Vecāķu prospekts 92 parādīt kartē
Kategorija:
Mājas, vasarnīcas
Istabu skaits:
Mājas platība: 101 m2
Mājas stāvi:
Zemes gabala platība: 1000 m2
Cena:
80€
Par cenu vienosimies
Piedāvājam atpūsties, nosvinēt svētkus vai padzīvot ilgtermiņā mūsu labiekārtotā plašā teritorijā jūras tuvumā. Teritorijā atrodas divstāvīga dzīvojamā māja ar visām ērtībām un mēbēlēta, kā arī vasaras mājiņa ar terasi un skatu uz priežu mežu. Teritorijā ir mangals ar malku, atpūtas krēsli, šūpoles, basketbola grozs, labierīcības, vietas auto novietošanai. Jūra piecu minūšu gājienā. Teritorijā atrodas arī malkas pirtiņa, kuru ir iespējams pasūtīt iepriekš vienojoties. Zvaniet un visu sarunāsim.

Приглашаем отдохнуть, провести праздник или пожить на нашей большой и ухоженной территории рядом с морем и с с видом на сосновый лес На территории находится жилой двухэтажный дом со всеми удобствами и мебелью. Также на территории есть летний домик с открытой верхней террасой, мангал с дровами, навес, кресла для отдыха, качели, баскетбольное кольцо и места для машин, туалет. До моря 5 минут.
Также на территории есть баня, которую по желанию можно заказать.
Звоните и обо всем договоримся.

Sludinājuma autors

Dalīties
205 apmeklējumu sludinājumi
2 no tiem šodien