Pārdodam plašu īpašumu, kas sastāv no vienas galvenās ēkas un papildus piebūves ar atsevišķu ieeju. Šis īpašumus ir piemērots kuplai ģimenei ...

Pievienots: 12 aprīlis 2021, Numurs: 22713, Rīga
553 668€
Adrese: Rīga, rajons Bieriņi , Lībagu iela parādīt kartē
Kategorija:
Mājas, vasarnīcas
Istabu skaits: 10 
Mājas platība: 487 m2
Mājas stāvi:
Zemes gabala platība: 6500 m2
Cena:
553 668€
Pārdodam plašu īpašumu, kas sastāv no vienas galvenās ēkas un papildus piebūves ar atsevišķu ieeju.

Šis īpašumus ir piemērots kuplai ģimenei kas vēlas Tev lieku plašu īpašumu, bet noteikti jārēķinās ar ieguldījumiem, ja grib visu atļaujot un veikt izmaiņas, kā arī ir iespēja īpašumu nojaukt un celt savu sapņu māju.


Bieriņi - Lībagu iela

Ķieģeļu māja

Cena - 553 668 eiro

Zemes platība - 6500 m2

Dzīvojamā platība - 487 m2

Stāvi - 2

Istabas - 13

Sava spice

Papildus jāmaksā komunālie maksājumi, kas ir gāze un elektrība - atkarībā cik Jūs patērējat, šobrīd ir izlīdzinātais vidēji visu cauru gadu 250 eiro mēnesī.


Šo īpašumu var izmantot arī kā komercdarbības iegādei. Perfekta atrašanās vieta, kur var izveidot gan biroju ēku, pansionātu, bērnu dārzu, iespējams arī kādu interneta veikalu, skaistumkopšanas salonu, iespējams spa salonu, pirti. Iespējas tiešām ir daudz un dažādas, gan no atrašanās vietas, gan arī no īpašuma platības. Pagalmā ir iespēja novietot 12 jeb vairāk automašīnas.

1. Galvenajā māja ir iestiklota ieeja, ko var pamainīt un izveidot kā terasi jeb arī par plašu priekšnamu. Plašs koridoris. Vannas istaba un virtuve. Halle no kuras ir ieeja istabās un trepes uz otro stāvu. WC.

2. Otrajā stāvā ir sešas istabas un WC. Iestiklota lodžija, no kuras ir iespēja nokļūt bēniņos. Lodžiju noteikti var apvienot ar esošo istabu, jeb pārveidot par balkonu. Kā arī bērniņus ir iespēja pārveidot par trešo stāvu.

Papildus piebūve šobrīd tiek izmantota kā biroja telpas. Divas vannasistabas. Virtuves telpa. Kā arī trīs istabas. Priekšnams.

Dīķis kas ietek Mārupīte.
Abas ēkas ir ļoti plašas un ir iespēja izpausties jaunajam īpašniekam!

Perfekta infrastruktūra - sabiedriskais transports dažu minūšu attālumā, T/C Spice, Rīga Plaza, kā arī Āgenskalna tirgus, Skolas - Rīgas Angļu ģimnāzija, Mārupes ģimnāzija, Turība, skaistā pastaigu vieta Māras dīķis, Akmens dārzs, skaistumkopšanas saloni, Lidosta Rīga, Jūrmala, centrs, viss rokas stiepiena attālumā!

Gar māju iet vilciens uz Jūrmalu, bet māja to nedzird. Īpašums ir iekopts, tiek uzturēts kārtīgs.

Ja esi ieinteresēts apskatīt īpašumu klātienē, sazinies ar mums un mēs atbildēsim uz Jums interesējošiem jautājumiem!

Sludinājuma autors

Dalīties
242 apmeklējumi sludinājumi
2 no tiem šodien