Jauka pensijas vecuma dāma ar mīlīgu mini Jorkšīras terjera sunīti izīrē 1 istabu (3 istabu dzīvoklī) studentam, bet priekšroka tiks dota...

Pievienots: 26 augusts 2019, Numurs: 7730, Rīga
250€
Adrese: Rīga, rajons Mangaļi , Lēdurgas iela 24 parādīt kartē
Kategorija:
Istabas
Istabu skaits:
Kopējā platība: 15 m2
Stāvs:
Mājas stāvi:
Mājokļa veids: Dzīvoklī 
Cena:
250€
Jauka pensijas vecuma dāma ar mīlīgu mini Jorkšīras terjera sunīti izīrē 1 istabu (3 istabu dzīvoklī) studentam, bet priekšroka tiks dota meitenei.
Dzīvoklis atrodas jaukā un klusā rajonā blakus mežam, 10 minūšu gājienā līdz Mežaparka Lielajai estrādei, Zooparkam un Ķīšezeram. Tuvumā atrodas Rimi, Maxima un Mego veikali.
Plaša un ērta sabiedriskā transporta pieejamība - autobusi nr. 2., 11., 19., 24., 58., kā arī 224. un 300. mikroautobusi. 25 minūšu attālumā līdz centram. Pāris minūšu gājienā ir Mangaļu dzelzceļa stacija. 10. minūšu attālumā 5. tramvaja galapunkts, bet dažu pieturu attālumā ērta nokļūšana līdz Mangaļsalas un Vecāķu pludmalēm.
Kāpņu telpa slēdzama ar čipu. Ir domofons.
Dzīvoklī ir pieejama duša kopā ar tualeti, atsevišķa tualete, caurstaigājama viesistaba, atsevišķa guļamistaba saimniecei, kā arī virtuve, kurā pēc nepieciešamības ir atsevišķs ledusskapis.
Izīrējamā istabā ir skapis, vienguļama gulta ar jaunu matraci un galds. Pēc nepieciešamības ir pieejams televizors, citas mēbeles un sadzīves priekšmeti.
Cena ir konstanta - 250 eiro (iekļauta īre+komunālie+tv+inte rnets).
Ir iespēja vienoties par apmaksu mēneša sākumā par tekošo mēnesi, līdz ar to iztikt bez drošības naudas.
Istaba ir pieejama jau tagad.

Sludinājuma autors

Dalīties
433 apmeklējumi sludinājumi
1 no tiem šodien