Tiek pārdots saulains 1-istabas dzīvoklis bez remonta. Dzīvoklis atrodas 2. stāvā, mājas vidū, saulainā puse, līdz ar to ir ļoti silts. Ir ...

Pievienots: 29 novembris 2022, Numurs: 31617, Rīga
30 000€
Par cenu vienosimies
Adrese: Rīga , Kalngales 8 parādīt kartē
Kategorija:
Dzīvokļi
Istabu skaits:
Kopējā platība: 36 m2
Stāvs:
Mājas stāvi:
Mājas veids: Paneļa 
Cena:
30 000€
Par cenu vienosimies
Tiek pārdots saulains 1-istabas dzīvoklis bez remonta. Dzīvoklis atrodas 2. stāvā, mājas vidū, saulainā puse, līdz ar to ir ļoti silts. Ir plašs gaitenis un virtuve, iestiklota lodžija, sadalīts sanmezgls. Dzīvoklim nav parādu vai apgrūtinājumu. Komunālie maksājumi salīdzinoši nelieli.
Kāpņu telpa ir sledzamā un tīra, ar jaunu liftu. Pagalmā ir bezmaksas stāvvietas. Blakus mājai ir priežu mežaparks pastaigām.
Māja atrodas vietā ar attīstītu infrastruktūru, blakus ir skolas, bērnu dārzi, mūzikas un mākslas skola, parks Ziemeļblāzma, veikali un tirdziņš, aptieka. Līdz autobusa pieturai 5 minūtes, līdz dzelzceļa stacijai 10 minūtes ar kājām. Līdz Vecāķu pludmalei 7 minūtes ar mašīnu, bet ir izveidots arī velo celiņš.
Продается солнечная 1-комнатная квартира без ремонта. Квартира расположена на 2 этаже, в середине дома, на солнечной стороне, поэтому очень теплая. Широкий коридор и кухня, застекленная лоджия, санузел раздельный. Квартира не имеет долгов и обременений. Коммунальные платежи относительно небольшие.
Лестничная клетка удобная и чистая, с новым лифтом. Во дворе есть бесплатные парковочные места. Рядом с домом разбит сосновый лесопарк для прогулок.
Дом расположен в месте с развитой инфраструктурой, рядом школы, детские сады, музыкальная и художественная школа, парк Зиемеблазма, магазины и рынок, аптека. До автобусной остановки 5 минут, до ж/д вокзала 10 минут пешком. До пляжа Вецаки 7 минут на машине, но есть и велосипедная дорожка.
602 Серия.

Sludinājuma autors

Dalīties
104 apmeklējumi sludinājumi
1 no tiem šodien