Piedāvājam Jums iegādāties nelielu 3 istabu dzīvokli, kura kopējā platība ir 48,2 m2. Dzīvoklis atrodas slēgtā sētā, kurā iespējams turēt vismaz ...

Pievienots: 27 novembris 2018, Numurs: 1416, Rīga
51 000€
Par cenu vienosimies
Adrese: Rīga, rajons Centrs , Avotu 63 parādīt kartē
Kategorija:
Dzīvokļi
Istabu skaits:
Kopējā platība: 48.2 m2
Stāvs:
Mājas stāvi:
Mājas veids: Ķieģeļu 
Cena:
51 000€
Par cenu vienosimies
Piedāvājam Jums iegādāties nelielu 3 istabu dzīvokli, kura kopējā platība ir 48,2 m2. Dzīvoklis atrodas slēgtā sētā, kurā iespējams turēt vismaz divas automašīnas, kā arī ierīkot jauku piknika vietu zem ozola. No ielas māja nav redzama,dzīvoklim sava personīgā ieeja atsevišķi no pārējiem.Dzīvoklī nav centrālās apkures, pateicoties kam ir zemi komunālie maksājumi namu pārvaldei. Siltums tiek nodrošināts ar kamīnu un nosiltinātām sienām un griestiem.Ir gāzes pieslēgums. Malku, briketes iespējams uzglabāt šķūnītī. Ir pievilkta gāze dzīvoklī.
Gadījumā, ja rodas jautājumi vai ir vēlēšanās apskatīt dzīvokli rakstiet uz epastu vai zvaniet uz norādīto telefona numuru. Pārdod saimnieks, starpniekus lūdzu netraucēt.
Предлагаем вам купить небольшую 3x-комнатную квартиру общей площадью 48,2 м2. Квартира полностью отремонтирована . Квартира расположена в закрытом дворе, где есть место для двух автомобилей. Квартира не имеет центрального отопления, что обеспечивает низкиe коммунальныe платежи в домуправление . Тепло обеспечено камином и утепленными стенами и потолками. Дрова , брикеты можно хранить в сарае.
В случае вопросов или если вы хотите просмотреть квартиру, пожалуйста, напишите на адрес электронной почты или позвоните по указанному телефону . Продаeт владелец.

Sludinājuma autors

Dalīties
1037 apmeklējumu sludinājumi
1 no tiem šodien