Mēs esam uzticams un likumīgs Nembutal (nātrija pentobarbitāls) un sekundārais (sekobarbitāls) piegādes uzņēmums ar pozitīviem Nembutal ...

Pievienots: 17 aprīlis 2023, Numurs: 33898, Rīga
100€
Cena:
100€
Mēs esam uzticams un likumīgs Nembutal (nātrija pentobarbitāls) un sekundārais (sekobarbitāls) piegādes uzņēmums ar pozitīviem Nembutal piegādes gadiem. Mēs piegādājam Nembutal un seconal visā pasaulē, un lielākā daļa mūsu klientu nāk no ASV, KANĀDAS, AUSTRĀLIJAS, DIENVIDĀFRIKAS, EIROPAS, TAIZEDES, DIENVIDKOREJAS. Mūsu uzņēmums ir izplatīts dažādās vietās, lai apmierinātu klientu prasības visā pasaulē un samazinātu piegādes laiku.
Mēs esam izveidojuši izcilu reputāciju gadu gaitā, piedāvājot saviem klientiem izcilu kvalitātes/tīrības Nembutal attiecību, patīkamu un profesionālu iepirkšanās pieredzi ar 100% diskrētu iepakojumu un piegādi un draudzīgu klientu atbalstu. Sīkāka informācija par mūsu klientu darījumiem ar mums tiek turēta konfidenciāla. Mūsu krājumi ir neierobežoti un pieejami no 50 gramiem un var piegādāt vairāk nekā 1000 kg mēnesī.
Mēs pārdodam Nembutal šķidrumā (50 ml, 100 ml un 250 ml pudelēs), pulveri (25 g+) un 50 tabletes+ tabletes
Piegāde notiek 2-3 dienu laikā no jebkuras mūsu noliktavas, kas tiek nosūtīta uz jebkuru adresi pasaulē.
Iepakojums ir ļoti diskrēts, un sūtījums pēc iepakošanas tiek iesaiņots sudraba vai alumīnija folijas satvērējamos maisiņos, kas ir lieliski piemēroti ceļojumiem un ilgstoši jāpaliek labā stāvoklī. Piedāvājam arī ātru pasūtīšanu un 100% slepenu piegādi.
Mums ir savi noteikumi un nosacījumi, par kuriem mēs klientiem darām zināmu, kad viņi sazinās ar mums un pirms pasūtījuma pabeigšanas.

Sludinājuma autors

Dalīties
158 apmeklējumu sludinājumi
1 no tiem šodien

Citi līdzīgi sludinājumi

Medicīnas preces / Piedāvājums 12 jūnijs 2023, Liepāja
15€
Medicīnas preces / Piedāvājums 29 novembris 2023, Rīga, Pļavnieki
20€