Grindeks - vadošais farmācijas uzņēmums Baltijas valstīs ar vairāk nekā 70 gadu pieredzi! Grindeks ir vietējais zāļu ražotājs ar augstvērtīgu...

Pievienots: 14 septembris 2019, Numurs: 8189, Rīga
49€
Cena:
49€
Grindeks - vadošais farmācijas uzņēmums Baltijas valstīs ar vairāk nekā 70 gadu pieredzi!

Grindeks ir vietējais zāļu ražotājs ar augstvērtīgu farmācijas pieredzi, kurš pacientiem piedāvā drošus, mūsdienīgus un Eiropas Labas ražošanas prakses standartiem atbilstošus medikamentus, kā arī augstajām kvalitātes prasībām atbilstošus uztura bagātinātājus. Uzņēmuma galvenie darbības virzieni ir oriģinālproduktu, patentbrīvo un aktīvo farmaceitisko vielu pētniecība, izstrāde, ražošana un pārdošana. Grindeks specializējas sirds un asinsvadu, centrālo nervu sistēmu ietekmējošo, pretvēža medikamentu un un gastroenteroloģisko līdzekļu terapeitiskajās grupās. Vispopulārāko Grindeks preparātu starpā ir Herbastress un Loperamide-Grindeks.

HERBASTRESS® ir piecu augu ekstraktu un B6 un B12 vitamīnu komplekss. Vitamīns B6 un vitamīns B12 veicina normālu nervu sistēmas un imūnsistēmas darbību, veicina normālas psiholoģiskās funkcijas, palīdz nodrošināt normālu enerģijas ieguves vielmaiņu, kā arī palīdz samazināt nogurumu un nespēku. HERBASTRESSā kompleksa sastāvā iekļautajiem augiem, papildus jau minētajām, piemīt vēl šādas īpašības. Ar apiņu ziedkopu ekstraktu palīdzību HERBASTRESS nomierinoši iedarbojas uz nervu sistēmu. Pasiflora palīdz rast emocionālo komfortu un uzturēt labu garīgo formu, bet kumelīšu ziedi palīdz uzturēt veselīgu miegu. Savukārt, auzu sēklu ekstraktam piemīt tonizējošs efekts, tas veicina enerģijas rašanos, bet Sibīrijas žeņšeņs paaugstina organisma fizioloģisko izturību nelabvēlīgos apstākļos un ir ieteicams organisma aizsardzības sistēmu atbalstam. Kompleksam piemīt nomierinoša un līdzsvarojoša ietekme uz organismu. Nerada miegainību. Veselības uzturēšanā nozīmīga loma ir veselīgam dzīvesveidam, regulārām fiziskajām aktivitātēm, kā arī daudzveidīgam un sabalansētam uzturam.

LOPERAMIDE-GRINDEKS ir zāles pret caureju, kas nomāc zarnu muskulatūras kustības. Līdz ar to palēninās zarnu satura pārvietošanās un uzlabojas ūdens un sāļu atpakaļuzsūkšanās no zarnām, tā mazinot caureju un novēršot organisma atūdeņošanos. Tādas caurejas zāles kā LOPERAMIDE-GRINDEKS lieto akūtas caurejas simptomātiskai ārstēšanai pieaugušajiem un pusaudžiem no 12 gadu vecuma.

Sīkāko informāciju par šiem un citiem preparātiem meklējiet mājas lapā!

grindeks.lv/lv/

Sludinājuma autors

Dalīties
545 apmeklējumu sludinājumi
1 no tiem šodien

Citi līdzīgi sludinājumi

Medicīnas preces / Piedāvājums 16 aprīlis, Rīga, Maskavas ielas rajons
15€
Par cenu vienosimies
Medicīnas preces / Piedāvājums 12 jūnijs 2023, Liepāja
15€
Medicīnas preces / Piedāvājums 29 novembris 2023, Rīga, Pļavnieki
20€