Mūsdienu lieliska sejas kopšanas birste Foreo Luna2. Pateicoties intensīvajai T-Sonic tehnoloģijai, tā noņem no sejas mirušās ādas šūnas un...

Pievienots: 6 jūlijs 2019, Numurs: 6605, Rīga
165€
Cena:
165€
Mūsdienu lieliska sejas kopšanas birste Foreo Luna2.
Pateicoties intensīvajai T-Sonic tehnoloģijai, tā noņem no sejas mirušās ādas šūnas un aplauzumus. Rezultāts ir pamanāms pēc pirmās lietošanas. Āda kļūst neparasti gluda un mīksta. Luna2 ir arī anti-novecošanās "anti-age" režīms, kas palīdz novērst mīmikas grumbas un piešķir ādai elastību.
Foreo Luna2 ir patiesi inovatīva ierīce, kas ir viegli lietojama, jo pietiek tikai ar 2 minūtēm dienā, lai Jūsu āda būtu Jums pateicīga.
Birstei nav nepieciešams mainīt sprauslas un baterijas, komplektā ietilpst lādētājs un Luna2 ceļojuma somiņa.

100% oriģināla prece slēgta iepakojumā.

Bezmaksas personīga piegāde pa Rīgu.

Современная щеточка Foreo Luna2 - отличный аппарат по уходу за кожей лица.
Благодаря интенсивной технологии T-Sonic с лица удаляются омертвевшие клетки и остатки макияжа. Результат заметен уже после первого использования. Кожа становится небывало гладкой и мягкой. Также щеточка имеет режим предотвращения старения anti-age, который поможет избавится от мимических морщин и придаст упругость коже.
Foreo Luna2 это действительно инновационное устройство, которым легко пользоваться, ведь достаточно всего 2 минут в день, чтобы кожа сказала Вам спасибо.
Щеточка не требуется смены насадок и батареек, в комплект входит зарядное устройство и travel мешочек для Luna2.

100% оригинальный товар, в запечатанной упаковке.

Бесплатная, персональная доставка по Риге.

Sludinājuma autors

Dalīties
560 apmeklējumu sludinājumi
1 no tiem šodien