Silikona sūklis trauku mazgāšanai (5091) Silikona sūklis, kas aizstās visus pārējos trauku mazgāšanas piederumus. Sūklim abās pusēs ir ...

Pievienots: 19 maijs 2023, Numurs: 34572, Rīga
0,65€
Kategorija:
Trauki, virtuves piederumi
Stāvoklis: Jauns 
Cena:
0,65€
Silikona sūklis trauku mazgāšanai (5091)

Silikona sūklis, kas aizstās visus pārējos trauku mazgāšanas piederumus.
Sūklim abās pusēs ir "matiņi", ļoti mīksti un elastīgi - tie nesaskrāpēs nekādas virsmas, bet veiksmīgi notīrīs jebkādus netīrumus.
Salīdzinot ar tradicionālajiem trauku sūkļiem, šie silikona sūkļi ir atkārtoti lietojami un higiēniskāki. Pietiek noplaucēt netīru veļas lupatiņu ar karstu ūdeni, lai to dezinficētu un atbrīvotos no netīrumiem.
Praktiska cilpa ļauj to pakārt uz āķa, piemēram, virtuvē, lai tā vienmēr būtu pa rokai un no tās brīvi plūstu ūdens, kas neļauj attīstīties pelējumam un baktērijām.
Silikons ir drošs materiāls, kas neuzsūc smakas, tāpēc sūklis nesmaržos pēc vairākām lietošanas reizēm. Turklāt silikons novērsīs kaitīgo baktēriju un mikroorganismu vairošanos – galu galā ir svarīgi, lai sūklis, ar kuru mazgājam šķīvjus un galda piederumus, būtu pēc iespējas higiēniskāks.
Sūklis ir lieliski piemērots ne tikai trauku mazgāšanai, bet arī kā: karstumizturīga pēdiņa, birste augļiem un dārzeņiem, visu sadzīves virsmu mazgāšanai, birstes tīrītājs un pat kā sensora rotaļlieta maziem bērniem!

Materiāls: silikons
Diametrs: 10 cm

Sludinājuma autors

Dalīties
130 apmeklējumu sludinājumi
1 no tiem šodien