L veida akmens galda virsma (3000x700x12 mm) + (2000x700x12mm) pēc klienta pieprasījumā, izmēru var samazināt, nepalielinot cenu) ar ...

Pievienots: 11 maijs 2023, Numurs: 34391, Rīga
2 100€
Kategorija:
Virtuves mēbeles
Stāvoklis: Jauns 
Cena:
2 100€
L veida akmens galda virsma (3000x700x12 mm) + (2000x700x12mm) pēc klienta pieprasījumā, izmēru var samazināt, nepalielinot cenu) ar izgriezumiem plītīm, izlietnei un krānām ar diametru 35 mm no Atlasplan Exotic Wave keramogranīta.

Izgatavojam ari pēc pasūtījuma dazādu izmēru un variāciju virtuves un galdu virsmas no mākslīga (Technistone, Atlasplan) un dabīgā (Marmors, Granīts, Travertīns, Agāts) akmens!

Keramogranīts ir mūsdienīgs mākslīgais materiāls, ko ražo plātņu veidā. Keramogranīta ražošana ir augsto tehnoloģiju process, kas sastāv no četriem posmiem: mīcīšanas, presēšanas, apdedzināšanas un virsmas apstrādes.
- Mīcīšanas. Keramogranīta izstrādājumu ražošanā kaolīna mālu sajauc ar laukšpatu, kvarcu un minerālvielām. Lai keramogranīta plāksnēm piešķirtu vēlamo krāsu, neapstrādātajai masai pievieno minerālpigmentus. Tādējādi krāsa tiek sadalīta pa visu keramogranīta plātnes biezumu, piešķirot tai viendabīgu struktūru. Atkarībā no porcelāna keramikas ražošanā izmantotajiem pigmentiem iespējama visdažādākā krāsu un rakstu dažādība.
- Presēšana. Keramikas granīta plātņu presēšanas process notiek zem augsta spiediena - līdz 400-600 kg/cm2. Ar šādu spiedienu neapstrādātas masas iekšpusē nav poru un tukšumu, un izejmateriāla daļiņas tiek rūpīgi saspiestas.
- Apdedzināšana. Tas fiksē un uzlabo presēšanas laikā iegūtās pusfabrikāta īpašības. Keramikas granīta plātņu apdedzināšana tiek veikta krāsnī temperatūrā līdz 1300 C. Šajā temperatūrā materiāla iekšienē notiek komponentu pārkristalizācija, un tie veido "stiklainu" monolītu. Keramikas granīta izstrādājumi kļūst viendabīgi, īpaši izturīgi un noturīgi pret dažādām ietekmēm.
Atkarībā no virsmas apstrādes veida izšķir šādus keramikas granīta veidus:
- pulēts keramikas granīts - pāri pilnai pulēšanas stadijai - spožums 80%;
- nepietiekami pulēts - nav pilnībā pulēts - spožs 20%;
- matēts keramikas granīts - izturējis tikai slīpēšanas stadiju ar "rupjāku" abrazīvo materiālu;
- glazēts keramikas granīts - neslīpēts, pārklāts ar speciālu glazūru.
Glazūra atstāj porcelāna keramikas izstrādājumus raupju, neslīdīgu un vienlaikus aizsargā to virsmu no eļļas traipiem un netīrumiem.
Akmens virsmas izgatavošana no keramogranīta (Atlas Plan, Itālija) - kvalitatīva un ilgtspējīga izvēle jūsu mājai! Mūsu uzņēmums piedāvā plašu keramogranīta virsmu izvēli, kas piemērotas gan virtuvēm, gan vannas istabām. Izgatavojam virsmas pēc pasūtījuma, tādējādi nodrošinot individuālu pieeju katrai klienta vajadzībai. Uzticamība, profesionālisms un kvalitāte - tas ir mūsu uzņēmuma pamatprincips. Sazinieties ar mums, lai uzzinātu vairāk par akmens virsmu izgatavošanas iespējām no keramogranīta!


L образная каменная столешница (3000x700x12 mm) + (2000x700x12mm), с вырезами под плиту и раковину, по запросу клиента размер можно уменьшить не повышая цену

Так же делаем под заказ столешницы и поверхности для столов различных вариаций и размеров из искуственного (Atlasplan, Technistone) и натурального (Мрамор, Гранит, Травертин, Агат) камня

Благодаря необычайной эстетической универсальности плиты из керамогранита Atlas Plan – это идеальное решение для оформления любых типов жилых, коммерческих и общественных пространств как в помещениях, так и под открытым небом.
Керамогранит обладает плотной и непористой поверхностью. Эта особенность делает материал очень безопасным и гигиеничным, позволяя использовать его в контакте с продуктами питания.
Безопасен и устойчив к воздействию высоких температур и их перепадам!
Плиты из керамогранита не впитывают токсичные и вызывающие раздражения вещества, выдерживают воздействие высоких температур и их перепады.
Поверхности из керамогранита просты в уходе: они не задерживают грязь и легко моются влажной тканью и теплой водой, не требую без применения специальных пропиток, вощения или полировки.
Плиты из керамогранита не содержат летучих органических соединений (ЛОС), потенциально токсичных для человека и окружающей среды. Кроме то

Sludinājuma autors

Dalīties
152 apmeklējumi sludinājumi
1 no tiem šodien