Vairāk informācijas: https://www.araled.lv Ekonomisks apgaismojuma risinājums Izcils fasādes apgaismojums un mazi elektrības rēķini Apšuvumos...

Pievienots: 7 septembris 2022, Numurs: 30174, Rīga
8,69€
Kategorija:
Gaismas ķermeņi
Stāvoklis: Jauns 
Cena:
8,69€
Vairāk informācijas: araled.lv
Ekonomisks apgaismojuma risinājums
Izcils fasādes apgaismojums un mazi elektrības rēķini
Apšuvumos izmantojamie LED gaismekļi ir zemas jaudas. Visbiežāk tiek izmantoti LED gaismekļi ar jaudu no 1-3 W. Kā vienu no risinājumiem fasādes apgaismojuma pārvaldīšanā mēs piedāvājam foto releju, kas ieslēgs LED gaismekļus apšuvumā krēslas laikā un izslēgs tos, kad kļūs gaišāks. Tādā veidā Jūs izmantosiet fasādes apgaismojumu visvajadzīgākajā laikā, nelauzot par to galvu.

Rekomendācijas, kas ir aprakstītas mūsu rakstos, ir balstītas uz daudziem jau īstenotiem projektiem. Mēs piedāvājam Jums optimālus risinājumus, veicot tajos korekcijas saskaņā ar Jūsu vajadzībām un vēlmēm.

LED gaismekļi apšuvumos – estētika un funkcionalitāte
Pareizi izvēlēts apgaismojums izrotās Jūsu ēku un padarīs tās fasādi unikālu. Šajā rakstā ir aprakstīts fasādes apgaismojums, uzstādot LED gaismekļus ēkas apšuvumā.

Izvēloties vēlamo LED gaismekļa jaudu un izvēloties, Jūsuprāt, vispiemērotāko gaismekļu izvietojumu apšuvumā, Jūs radīsiet tikai Jūsu ēkai paredzētu, izceļošu fasādes apgaismojumu. Pateicoties gaismekļu izvietošanas blīvuma izvēles iespējai, Jūs varēsiet skaisti noformēt mājas stūrus, uzstādot tajos gaismekļus, kā arī izvairoties no nevajadzīga apgaismojuma pie logiem, attiecīgi izrēķinot atbilstoša izmēra atstarpes starp LED gaismekļiem.

Kādas jaudas LED gaismekļus ir jāizmanto apšuvumos?
Fasādes apgaismošanai apšuvumos visbiežāk tiek izmantoti virzāmie LED gaismekļi ar jaudu 1-3 W. Izmantojiet LED gaismekļus ar jaudu 1W, lai uzsvērtu fasādes detaļas, lai izceltu atsevišķas fasādes detaļas.

Izmantojot fasādes apgaismošanas gaismekļus ar jaudu 1W, tiks radīts mājīgs apgaismojums visā perimetrā, apgaismojuma platums būs aptuveni 1 metrs no ēkas sienas. Jūs varat regulēt apgaismojuma platumu un fasādes apgaismojuma spilgtumu, izmainot gaismekļa virzienu. Virziet gaismekļa staru tuvāk sienai, un fasādes apgaismojums kļūs gaišāks.

Izmantojiet LED gaismekļus ar 3W jaudu, lai radītu aktīvāku fasādes un apkārtējās vides ap ēku apgaismojumu. Pareizi virzīti gaismekļi var pietiekami intensīvi apgaismot aptuveni 3 metrus no ēkas sienas. Tāpat izmantojiet 3W LED gaismekļus augstākām ēkām (8-12 m), lai radītu vienmērīgāku apgaismojumu visā fasādes augstumā.

Sludinājuma autors

Dalīties
294 apmeklējumi sludinājumi
1 no tiem šodien