Tērauda trapecveida nesošie jumta profili. T-135 x 0, 7mm, iekšpuse balta (Ral 9010) Cena: sākot no 9.85€/m + PVN Trapecveida nesošie jumta ...

Pievienots: 24 aprīlis 2019, Numurs: 4651, Rīga
9,85€
Kategorija:
Metāla produkti, armatūra
Stāvoklis: Jauns 
Cena:
9,85€
Tērauda trapecveida nesošie jumta profili.
T-135 x 0, 7mm, iekšpuse balta (Ral 9010)

Cena: sākot no 9.85€/m + PVN

Trapecveida nesošie jumta profili ir ekonomisks un efektīvs jumta pārseguma risinājums. Jumta profili ir ātri un vienkārši montējami. Īpaša to priekšrocība ir izturība pateicoties izliekumu augstumam, kā arī spēja mazināt slodzi uz kolonām vai pamatiem. Pieejami dažāda viļņa augstuma un krāsu profili.

Trapecveida profilloksnes ir estētiskas un ļauj veidot efektīvu dizainu ēkām. Plašais lokšņu krāsu klāsts nodrošinās ēkai īpašu izskatu, pie tam loksnes ir apstrādātas ar īpašu pārklājumu, kas nodrošina to izturību un krāsas noturību.


Стальные трапециевидные несущие профили крыши.
T-135 x 0, 7 мм, белая внутри (RAL 9010)

Цена: от 9, 85 € / м2 + НДС

Трапециевидные несущие профили кровли являются экономичным и эффективным решением для кровельного покрытия. Профили крыши быстро и легко установить. Их особым преимуществом является прочность, обусловленная высотой кривых, а также способность снижать нагрузку на колонны или фундаменты. Доступный в различной высоте волны и цветовых профилeй.

Трапециевидные профильные листы эстетичны и позволяют эффективно проектировать здания. Широкая цветовая гамма придает зданию особый вид, а листы обрабатываются специальным покрытием для обеспечения их долговечности и стабильности цвета.

Sludinājuma autors

Dalīties
565 apmeklējumu sludinājumi
2 no tiem šodien