Laminētais (mitrumizturīgs) finieris, papele, F/F, EXT, 1250x2500x21mm Izmantojot laika apstākļu izturīgu fenola formaldehīda sveķu līmi -...

Pievienots: 24 oktobris 2021, Numurs: 26001, Rīga
53,98€
Kategorija:
Cits
Stāvoklis: Jauns 
Cena:
53,98€
Laminētais (mitrumizturīgs) finieris, papele, F/F, EXT, 1250x2500x21mm

Izmantojot laika apstākļu izturīgu fenola formaldehīda sveķu līmi - līmējuma kvalitāte atbilstoši EN 314-2/3. klase. Virsma F/F, abas plāksnes puses gludas. EXT - laika apstākļu izturīga līme. Virsmas pārklājums - kombinētas fenola filmas pārklājums abās pusēs - 400 g/m2. Tumši brūna virsma ar uzdruku. Malas aizsargātas pret mitruma ietekmi ar ūdensizturīgu krāsu. Virsma izturīga pret laika apstākļu un ķīmisko vielu iedarbību.

Pielietojums: betonēšanas veidņiem - tipiskais lietošanas ciklu skaits - 5... 10, kas atkarīgs no dažādiem faktoriem. Svarīgi - ja plāksnes tiek zāģētas vai urbtas, zāģējumu vietas un urbumi nekavējoties jānokrāso ar akrila krāsu, tādējādi aizsargājot koksni no mitruma. No mitruma jāaizsargā arī skrūvju vietas, apstrādājot ar blīvējošu hermētiķi. Izmantojiet labas kvalitātes veidņu eļļu. Pēc lietošanas saplāksni notīriet. Viss minētais dos iespēju lietot veidņus vairākas reizes.

Laminēts egles saplāksnis ir ražots ar šķiedras virzienu ārējai finierskaidai paralēli plāksnes garajām malām. Attiecīgi, ar mērķi samazināt izliekšanos, saplāksnis vienmēr ir pielietojams ar garajām malām paralēli balstiem.

Ir piejami arī citi saplāķšņu veidi!

Sludinājuma autors

Dalīties
250 apmeklējumu sludinājumi
2 no tiem šodien