Schmid S9 Siltuma akumulējošais kamīns, ko veido no augstas kvalitātes siltumu akumulējoša materiāla un dabīgā akmens izgatavoti konstrukcijas...

Pievienots: 21 aprīlis 2023, Numurs: 34075, Rīga
7 563€
Kategorija:
Apsildīšana
Stāvoklis: Jauns 
Cena:
7 563€
Schmid S9 Siltuma akumulējošais kamīns, ko veido no augstas kvalitātes siltumu akumulējoša materiāla un dabīgā akmens izgatavoti konstrukcijas elementi. Siltumu akumulējošā apšuvuma izgatavošanai izmantojamā dabīgā akmens veidu un krāsu var izvēlēties no katalogā piedāvātajām alternatīvām.

Kurtuve: Schmid Ekko 45 57 H ar sāniski vai vertikāli veramām durtiņām.

(Nominālā jauda – 7 kW, īscaurule dūmvada diametram 180 mm).

Izmērs: W 730xH 1870xD 730 mm

Svars: apm. 530 kg

Kurtuves cena 4313 eiro

Kamīna komplekta cena 7563 eiro

Schmid ir viens no lielākajiem starp Vācijas uzņēmumiem, kas nodarbojas ar kamīnu un krāšņu kurtuvju izstrādāšanu un izgatavošanu no augstas kvalitātes tērauda un čuguna.

Sakarā ar lielo uzmanību, ko uzņēmums Schmid velta savas produkcijas kvalitātei, tas ir atteicies no "lētas ražošanas" vilinājuma, ko piedāvā ražotnes pārcelšana uz trešajām valstīm. Schmid izmanto tikai speciāli atlasītus augstas kvalitātes izejmateriālus, vismūsdienīgākās tehnoloģijas, kā arī jaunākās kvalitātes menedžmenta un kontroles sistēmas.

Visa Schmid un Camina regulāri tiek pakļauta stingriem laboratorijas izmēģinājumiem un ir saņēmusi Eiropas atbilstības un ugunsdrošības sertifikātus.

Apskatīt un pataustīt var Rīgā, Cēsu iela 30 veikalā "Kamīnu Salons"


Камин Schmid S9 состоящий из элементов, выполненных из высококачественного теплонакапителя и натурального камня. Разновидность и цвет натурального камня использованного в отделке теплонакопительной облицовки можно выбрать из предложенных в каталоге.

Топка: Schmid Ekko 45 57 H с откидной дверью или с открытием вверх.

(Номинальная мощность – 7 кВ, патрубок под диаметр дымохода: 180 мм.)

Размеры- W 730xH 1870xD 730 mm

Вес- примерно 530 kг

Цена топки 4313 евро

Цена укомплектованного камина 7563 евро

Schmid одна из крупнейших компаний Германии в области разработки и производства каминных и печных топок из специальной высококачественной стали и чугуна. Производственное предприятие компании находится в городе Ратенау под Берлином. Уделяя большое внимание качеству своей продукции, компания Schmid отказалась от соблазна дешево производить перенося производство в третьи страны. На заводе Schmid используется только высококачественное отборное сырье, самые современные технологии, а также новейшие системы управления и контроля качества.

Посмотреть и потрогать можно в Риге по адресу Cēsu iela 30 в магазине "Kamīnu Salons"

Sludinājuma autors

Dalīties
124 apmeklējumi sludinājumi
2 no tiem šodien

Citi līdzīgi sludinājumi

Cits / Pārdošu 12 oktobris 2021, Ķekavas novads
6 900€
Par cenu vienosimies