Laminox Oro - pārvietojamais katalītiskais gāzes kamīns sadzīves telpām vai jebkurām telpām kur uzturās cilvēki - sasildīs, kad vajag siltumu ...

Pievienots: 14 decembris 2018, Numurs: 1733, Rīga
142€
Kategorija:
Apsildīšana
Stāvoklis: Jauns 
Cena:
142€
Laminox Oro - pārvietojamais katalītiskais gāzes kamīns sadzīves telpām vai jebkurām telpām kur uzturās cilvēki - sasildīs, kad vajag siltumu nevis lielus būvdarbus apkures sistēmas ierīkošanai.

Sildītājs ir paredzēts lietošanai dzīvojamās telpās - dzīvokļos, birojos, un īpaši vasarnīcās kā alternatīvs apsildes veids. Tas ir mobils, nav nepieciešams elektrības avots un ir ļoti efektīvs, jo silda ne tikai uz gaisa apmaiņas, bet arī izstarojuma principa, līdzīgi saulei. Tas ir 1, 5 - 2 reizes ekonomiskāks par elektriskajiem sildītājiem. Šis gāzes apsildes kamīns paredzēts lietošanai ar vidējo (27 l) gāzes balonu, ievietojot tā iekšpusē, taču iespējams pieslēgt arī 50 l gāzes balonu. Šis sildītājs tiek piedāvāts jau vairākus gadus un ir pierādījis savu augsto kvalitāti un efektivitāti.

Kamīna katalītiskais gāzes sadegšanas process ar lielu sildelementa laukumu un relatīvi zemu sadegšanas temperatūru, nodrošina patīkamu komforta - siltuma sajūtu telpā. Kamīns ir ļoti efektīvs un tajā pašā laikā ļoti ekonomisks pateicoties infrasarkanā izstarojuma principam, tas nodrošina nevainojamu un ātru apsildi dzīvojamās telpās, terasēs, balkonos, birojos, veikalos, darbnīcās, noliktavās, uzgaidāmās un viesu telpās, vasarnīcās, atpūtas mājās, kempingos, kioskos, kafejnīcās, bāros, tirgus paviljonos, dārza viesībās, kā arī citās gan dzīvojamās, gan arī neapdzīvojamās telpās.

Siltuma atdeve ir tuva 100 %, jo sadegšana ir pilnīga - bez dūmiem, kvēpiem vai toksiskām gāzēm.

Kamīns ir aprīkots ar darbības ierīci, kas atslēdz aparātu, ja CO2 (ogļskābā gāze) telpas gaisā sasniedz 0.8 – 1 % koncentrāciju.

Tehniskie parametri:
Krāsa: melns
Izmēri: 460 x 420 x 770 mm
Siltuma jauda: 2, 3kW – 3, 1kW
Gāzes patēriņš: 100 - 220 g/h
Gāzes spiediens: 30 mbar

Komplektācija: ktalītiskais gāzes kamīns, gāzes šļūtene, reduktors, savilcēji.
Iegādājoties 5 un vairāk gabalus cena 135€
Plašāka informācija sludinājumam pievienotajā interneta saitē buvvide.lv/?l=1&c=486&p=14243

Sludinājuma autors

BUVVide.lv piedāvā preces vides labiekārtošanai (parku soli, atkritumu urnas, velostatīvi, puķu podi ...
, ielu laternas, pastkastes, mākslīgā zāle) un lauksaimniekiem (viss, kas nepieciešams aploka žoga ierīkošanai), kā arī būvniecībai (apdares un apkures materiāli, dažādi apgaismojuma piederumi, blokus, bruģis, būvķīmija, krāsas, durvis utt). ...
Rīga, Ganibu dambis 21k
Parādīt kartē
Dalīties
2146 apmeklējumu sludinājumi
1 no tiem šodien