Mēslojums BioMag Slāpekļa fiksators BioMag ir ilgstošas ​​darbības biotehnoloģisks produkts sēklu apstrādei, lai uzlabotu augu slāpekļa ...

Pievienots: 21 marts 2022, Numurs: 28097, Rīga
8€
Cena:
8€
Mēslojums BioMag
Slāpekļa fiksators BioMag ir ilgstošas ​​darbības biotehnoloģisks produkts sēklu apstrādei, lai uzlabotu augu slāpekļa barošanu, stimulētu sakņu sistēmas augšanu un apstrādi veģetācijas laikā, lai paaugstinātu fotosintēzes aparāta efektivitāti.

Slāpekļa fiksators BioMag tiek izmantots sēklu, stādu pirmssējas apstrādei, kā arī augošo kultūru, rūpniecisko, dārzeņu, augļu un ogulāju un telpaugu virskārtai un pārstrādei, uzlabojot augsnes auglību.

Preparāta sastāvs: Bacillus azotofixans baktērijas dzīvās šūnas ar titru vismaz 1x10^9 KVV/g un to metabolisma produkti: auksīna, giberelīna un citokinīna sērijas fitohormoni, aminoskābes, vitamīni.

Preparāta aktīvā viela ir Organic Standard sertificēta atbilstoši bioloģiskajā lauksaimniecībā un pārstrādē izmantojamo palīgvielu ražošanas standartam (ņemot vērā standarta prasības, līdzvērtīgas ES regulām 834/2007 un 889/2008)

Lietošanas instrukcijas un patēriņa normas ražotāja mājaslapā - agro.enzim.biz/azotfiksator-biomag.html

Sludinājuma autors

Dalīties
246 apmeklējumu sludinājumi
1 no tiem šodien