Iemas kostīms Grayling Kajman ir silts un ūdens necaurlaidīgs kostīms aktīvās atpūtas cienītājiem. Kostīmam ir plaša izmēru gamma un divu augumu ...

Pievienots: 27 novembris 2018, Numurs: 1406, Rīga
379€
Kategorija:
Medības, makšķerēšana
Stāvoklis: Jauns 
Cena:
379€
Iemas kostīms Grayling Kajman ir silts un ūdens necaurlaidīgs kostīms aktīvās atpūtas cienītājiem. Kostīmam ir plaša izmēru gamma un divu augumu garumi.

Kostīms izgatavots no ūdensnecaurlaidīga membrānauduma Taslāns. Kostīms siltināts ar sintētisku materiālu Termoteks, kas nodrošina jakas apjomu un spēj atgūt formu pēc apģērba salocīšanas vai pārvadāšanas saspiestā stāvoklī. Jakas odere ir no follijas veida materiāla, tā atstaro siltumu tomēr netraucē kostīma elpošanai. Mitrumizturība/mitruma izvads šim kostīmama atbilst 10 000 mm/10 000 gr/m. Kostīmam ir noņemama kapuce ar regulējamu tilpumu, vairākām regulēšanas iespējām un elastīgu nadziņu. Piedurkņu galos ir neoprēna aizdare, kas palīdzēs izsargāties no mitruma iekļūšanas piedurknēs. Jakai ir regulējama jostas vieta. Bikšu lejas daļa izveidota tā, lai aizsargātu no mitruma un būtu ērti fiksējama virs zābakiem.

Kostīmam ir daudz ērtu kabatu, tās ir pārdomāti izvietotas un ļoti funkcionālas.

Sēžamvietas zona ir pastiprināta ar īpašu membrānaudumu un sildošu materiālu, lai uzlabotu komfortu, piemēram, sēžot uz spaljiem laivas beņķiem rudens periodā.

Sludinājuma autors

Dalīties
564 apmeklējumi sludinājumi
1 no tiem šodien

Citi līdzīgi sludinājumi

Medības, makšķerēšana / Pārdošu 5 septembris 2019, Rīga
15€
Par cenu vienosimies
Medības, makšķerēšana / Pārdošu 17 augusts 2023, Liepāja
20€